Τέλος ο Τεννές!

από AllAboutARIS

Μόλις ένα μήνα, κράτησε η… θητεία του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο του Απόλλωνα, αφού η διοίκηση της Ταξιαρχίας ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό.

Ο απολογισμός του Τεννέ είναι δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει και η νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο, με αντίπαλο τον Πλατανιά. Αυτό πάντως που οδήγησε στην έξοδο τον έμπειρο τεχνικό, είναι βασικά η κακή εικόνα της ομάδας και όχι τόσο τα αρνητικά αποτελέσματα!

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ».

Mετά την εξέλιξη αυτή ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ κ. Σταμάτης Βελλής μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Απόλλωνα τόνισε: «Δυστυχώς η προσδοκώμενη αλλαγή κλίματος και αγωνιστικής νοοτροπίας της ομάδας που συνήθως συνοδεύει την αλλαγή προπονητή δεν επετεύχθη. Η κατάσταση είναι σίγουρα δύσκολη αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν μπορούμε μοιρολατρικά να συνεχίσουμε έτσι. Θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρούμε μια λύση που θα επιφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ευχαριστώ τον κύριο Τεννέ για την προσπάθεια που έκανε αυτό το διάστημα που ήταν στην ομάδα».

πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα