Αύριο το ραντεβού με τον Μιλίνκοβιτς

από AllAboutARIS

Κατά μία ημέρα μετατίθεται το ραντεβού του Δημήτρη Ηλιάδη με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, στο οποίο θα συζητηθούν πολλά για την πορεία της ομάδας.

Το ραντεβού του Δημήτρη Ηλιάδη με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα, λόγω ασθένειας του πρώτου και μετατέθηκε για αύριο. Οι δύο άνδρες έχουν να συζητήσουν πολλά για την πορεία του ΑΡΗ στη Σούπερ Λιγκ και την… ελεύθερη πτώση των τελευταίων τριών αγωνιστικών.

Σε αυτή τη συνάντηση θα γίνει απολογισμός της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας, θα ζητηθούν εξηγήσεις για την κακή εικόνα της στα τελευταία τρία παιχνίδια, ενώ θα ζητηθεί από τον Σέρβο τεχνικό να καταθέσει τις προτάσεις του για το τι πρέπει να γίνει ώστε να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Πλησιάζοντας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα γίνει κουβέντα και για το μεταγραφικό σχεδιασμό, αφού είναι προφανές ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Επίσης θα συζητηθεί και η περίπτωση του Ίμπε, για τον οποίο- όπως έγραψε από το πρωί το AllAboutARIS.com- υπάρχουν σκέψεις για πρόωρη λύση του συμβολαίου του, αρκεί να δώσει το τελικό ΟΚ ο Μιλίνκοβιτς.

Προτεινόμενα Άρθρα