Κάθε ματς και άλλο

από AllAboutARIS

Ο Μιλίνκοβιτς δεν έχει καταφέρει να βρει ένα σταθερό δίδυμο στα χαφ.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός βγάζει πλέον το ψωμί του στο Βουκουρέστι, ο Κοέλιο σε κάποια Αρούκα στην πατρίδα του (αμφότεροι βασικοί και αναντικατάστατοι στις ομάδες τους), ο Ελσνερ μετατράπηκε σε στόπερ, ο Παπαδόπουλος ακόμη ψάχνει τον παλιό καλό του εαυτό και ο άξονας του ΑΡΗ θυμίζει κρατήρα ηφαιστείου.

Το πρόβλημα του ΑΡΗ στη μεσαία γραμμή εξελίσσεται σε ανίατη ασθένεια και επιβεβαιώνεται από το εξής ενδεικτικό γεγονός. Στα 11 παιχνίδια μέχρι σήμερα στη σεζόν, έχουμε δει και διαφορετικό δίδυμο στα αμυντικά χαφ, δείγμα ότι κανείς από τους δυο προπονητές (Χατζηνικολάου-Μιλίνκοβιτς) δεν έχει καταφέρει να παγιώσει ένα δίδυμο και τα πειράματα συνεχίζονται.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Σε δυο παιχνίδια είδαμε να παίζουν μαζί Παπαδόπουλος και Τριανταφυλλάκος σε άλλα δυο τον Ελσνερ με τον Παπαδόπουλο. Ο τελευταίος που είναι ο μοναδικός σταθερός στα περισσότερα παιχνίδια έχει αγωνιστεί ακόμη με παρτενέρ τον Οικονομόπουλο, και τον Νταμαρλή που στην Κρήτη έπαιξε δίδυμο με τον Τριανταφυλλάκο. Στη Νέα Σμύρνη που έλειπε ο Παπαδόπουλος  ο Ηρακλής ήταν δίδυμο με τον Οικονομόπουλο ενώ στη Βέροια προστέθηκε και ο Παπαδόπουλος και ο ΑΡΗΣ αγωνίστηκε με τρία χαφ.

Λογικά με την επιστροφή των Οικονομόπουλου και Ηρακλή μετά την διακοπή στην Τούμπα θα δούμε πάλι άλλο δίδυμο…

Προτεινόμενα Άρθρα