Απογοήτευση για Ιμπε

από AllAboutARIS

Πολύ δύσκολα θα ξαναπάρει ευκαιρία ο Ιμπε που σπατάλησε όλες όσες του έδωσε ο προπονητής του.

Προσπάθησε να τον επαναφέρει. Να τον βάλει στο κλίμα της ομάδας. Να τον εντάξει στο σύνολο. Να του βρει ρόλο στην ομάδα και να πάρει από αυτόν ό, τι μπορεί να δώσει. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς και αν δεν προσπάθησε με τον Τζον Ιμπε και αν δεν έκανε δεκάδες τετ-α-τετ μαζί του σε μια προσπάθεια να μην πάει εντελώς… στράφι η μια από τις τρεις επιλογές στους ξένους παίκτες που είχε δικαίωμα να κάνει ο ΑΡΗΣ το περασμένο καλοκαίρι. 

Στην αρχή φάνηκε κάποια αλλαγή στην αγωνιστική συμπεριφορά του 27χρονου. Ήταν όμως κάτι το εντελώς παροδικό αφού αμέσως μετά επέστρεψε στις μέτριες εμφανίσεις και την μηδενική σχεδόν προσφορά. Ο προπονητής του ΑΡΗ έχει ένα λόγο παραπάνω να αισθάνεται απογοητευμένος από την αγωνιστική εικόνα του Ιμπε και ειδικά μετά το Σάββατο έχει αρχίσει να πείθεται ότι δύσκολα θα πάρει από τον Νιγηριανό κάτι. Αυτό πρακτικά μπορεί να σημαίνει ότι δύσκολα θα του δώσει ξανά κάποια ευκαιρία, στερώντας την από κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή.

Ίσως είναι η ύστατη προσπάθεια από μέρους του Μιλίνκοβιτς να καταλάβει ο Ιμπε ότι αν δεν προσπαθήσει περισσότερο δεν θα ξαναβρει θέση στην ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα