Συλλυπητήρια από ΠΑΟΚ, Ελπίδα και ΕΣΑΠ

από AllAboutARIS

Τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Γιώργου Περσιανλή εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους ο ΠΑΟΚ, η Ελπίδα Αμπελοκήπων και η ΕΣΑΠ.

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Περσιανλή συγκλόνισε την «οικογένεια» του βόλεϊ, πολλά από τα μέλη της οποίας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους. Μεταξύ αυτών ο ΠΑΟΚ, η Ελπίδα Αμπελοκήπων (αντίπαλος του ΑΡΗ στο μοιραίο παιχνίδι) και η ΕΣΑΠ.

ΠΑΟΚ: «Ο πρόεδρος , η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι αθλητές και του ΤΑΑ ΠΑΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Περσιανλή που «έφυγε» τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Το ελληνικό βόλει πενθεί την απώλεια ενός εξαιρετικού προπονητή,  αλλά κυρίως ενός ανθρώπου που ξεχώρισε για το ήθος του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει»

Ελπίδα Αμπελοκήπων: «Ο Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων εκφράζει  τη βαθιά λύπη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Περσιανλή  που έφυγε τόσο ξαφνικά  από κοντά μας βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό βόλεϊ. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, ένας ακούραστος εργάτης του βόλεϊ ένας εξαιρετικός προπονητής. Καλό ταξίδι Γιώργο».

ΕΣΑΠ: «Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος και τα μέλη του Δ.Σ. σοκαρισμένοι από τη νέα τραγική είδηση που συγκλονίζει το ελληνικό βόλεϊ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Γιώργου Περσιανλή. «Έφυγε από κοντά μας ένας δικός μας άνθρωπος. Ένας ακούραστος εργάτης του βόλεϊ. Είμαστε σοκαρισμένοι. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος».

Προτεινόμενα Άρθρα