Δεύτερος στα… λάθη!

από AllAboutARIS

Ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο, τα πολλά λάθη που κάνουν οι «κίτρινοι», ενδεικτικό και της πολύ κακής βαθμολογικής συγκομιδής έως τώρα.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον όμως είναι  το γεγονός ότι η πρώτη ομάδα στη σχετική κατηγορία είναι ο χθεσινός αντίπαλος του ΑΡΗ, ο Παναθηναϊκός!

Με τη διαφορά όμως ότι οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου έτρεξαν, πίεσαν και γενικότερα «έβγαζαν» πάθος στις προσωπικές μονομαχίες. Υπερκάλυψαν δηλαδή, αυτό τους το μειονέκτημα  με τρέξιμο και πίεση κάτι που δεν κάνει ο ΑΡΗΣ στις τελευταίες του αναμετρήσεις, με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή σε όλους.

Και αν το τρέξιμο και η πίεση δεν είχαν δουλευτεί καθόλου από τον απερχόμενο προπονητή του ΑΡΗ, Γιάννη Χατζηνικολάου, αυτό θα έπρεπε να έχει συμβεί αυτούς τους δύο μήνες που έχει αναλάβει τα ηνία ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Πράγμα βέβαια δύσκολο καθώς είναι εμφανή τα σημάδια κόπωσης των παικτών από την ελλειπή, όπως φαίνεται, προετοιμασία που έκαναν το καλοκαίρι οι «κίτρινοι».

Δυστυχώς τα θεμέλια στα οποία «χτίστηκε» η ομάδα το καλοκαίρι αποδεικνύεται ότι κάθε άλλο παρά γερά είναι, κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο του Μιλίνκοβιτς και των συνεργατών του… 

Προτεινόμενα Άρθρα