Επιχείρηση ανασύνταξη

από AllAboutARIS

Το πρόγραμμα που ακολουθεί μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά Μιλίνκοβιτς και ποδοσφαιριστές.

Η χθεσινή κατάρρευση των «κίτρινων» από το 43’ και μετά είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα στο οποίο  καλείται να βρει λύση το προπονητικό τιμ. Και άμεσα μάλιστα.

Όταν από μια ομάδα απουσιάζει η διάθεση και το πάθος, τότε τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πολύ επικίνδυνα. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι γεμάτο από παιχνίδια, στα οποία αν δεν υπάρχει τουλάχιστον θέληση από πλευράς των ποδοσφαιριστών για νίκη, τότε μπορεί να εξελιχτούν σε εφιάλτη μεγαλύτερο από το χθεσινό.

Τα λόγια του Μαργαρίτη οφείλουν επιτέλους να γίνουν πράξη. Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά. Και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για δουλειά είναι και η περίοδος της διακοπής του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι που ακολουθεί πρέπει  να τους έχει όλους στην… τσίτα! Τεράστια πρόκληση για ομάδα και προπονητή.

Πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδείξουν απέναντι στους εαυτούς τους κυρίως αλλά και τον κόσμο ότι οι ατέλειωτες ώρες στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» δεν πάνε χαμένες.

Και αν μη τι άλλο να επαληθευτεί και ο Νίκος Ψυχογιός για τις χθεσινές του δηλώσεις. Δε θα μπορούσε να το πει καλύτερα ο δεξιός μπακ των «κιτρίνων». «Να σταματήσουμε να εκθέτουμε τους εαυτούς και τον προπονητή μας». Ιδού η ρόδος λοιπόν…

Προτεινόμενα Άρθρα