Δεν… βλέπονταν

από AllAboutARIS

Μοιραίος ο Πουλίδο, παροιμιώδης η αστοχία του Αγκάνθο, υποτονικοί και χωρίς ψυχολογία σχεδόν όλοι όσοι αγωνίστηκαν.

ΔΙΟΥΔΗΣ:  Δεν φέρει ευθύνη για τα δυο γκολ και στο τέλος έσωσε και δυο φορές την ομάδα του.

ΨΥΧΟΓΙΟΣ: Πολύ δουλειά για τον δεξιό μπακ του Αρη αφού ο Νάνο έκανε χθες πολλές κούρσες και ήταν αρκετά επικίνδυνος με συνέπεια να μην μπορεί να ξεμυτίσει.

ΠΟΥΛΙΔΟ: Πολύ κακή βραδιά για τον πιο έμπειρο παίκτη του Αρη που ξεκίνησε καλά το ματς αλλά τα χάλασε όλα στα δυο γκολ-δώρο στον Κλωναρίδη.

ΚΥΡΓΙΑΣ: Κλήθηκε να καλύψει το κενό του Έλσνερ και είχε θετική παρουσία δίχως λάθη και με σωστές τοποθετήσεις και επεμβάσεις όπως στη σωτήρια πριν η μπάλα έρθει στον Μπεργκ στο πρώτο ημίχρονο.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: Σχετικά καλό πρώτο ημίχρονο, έπεσε στην επανάληψη και είχε προβλήματα όταν στην πλευρά του ήρθαν ο Ζέκα με τον Φιγκερόα. Επιθετικά δεν βοήθησε.

ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ: Δεν μπορεί να περιμένει ο ΑΡΗΣ από τον Νταμαρλή να κάνει τη διαφορά όταν οι πιο έμπειροι παίκτες του χάνονται στο γήπεδο. Δεν απέφυγε κάποια λαθάκια αλλά τον παρέσυρε η απόδοση όλης της ομάδας.

ΤΑΤΟΣ: Κάτι πήγε να κάνει στο πρώτο ημίχρονο αλλά σταδιακά χάθηκε και αυτός. Η προσφορά του δεν μπορεί να περιοριστεί σε κάποια στημένα, χρειάζεται πολύπλευρη βοήθεια.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Συνέχεια στις χαμηλές πτήσεις από τον μέσο του ΑΡΗ που δεν έχει δικαιώσει μέχρι στιγμής τις προσδοκίες. Από τις λίγες καλές του στιγμές η ασιστ στον Αγκάνθο στο 38΄.

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Λίγα πράγματα από τον «μικρό» που δεν δικαίωσε τον Μιλίνκοβιτς. Ελάχιστες πρωτοβουλίες, καθώς δεν βρήκε χώρους να αξιοποιήσει την ταχύτητά του και να απειλήσει από τις πτέρυγες.

ΟΥΝΤΟΤΖΙ: Μάλλον επηρεασμένος από τον τραυματισμό του δεν μπήκε καθόλου στο ματς, δεν πήρε πολλές προσπάθειες αλλά και όσες έκανε τις άφησε στη μέση.

ΑΓΚΑΝΘΟ: Τέτοιες ευκαιρίες όπως αυτές που του παρουσιάστηκαν, πέρσι θα τις έκανε γκολ. Αρκετά βαρύς, δίχως ταχύτητα και ενέργεια, δεν θυμίζει σε τίποτα τον περσινό… κίλερ.

ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΜΑΝΙΑΣ: Μπήκε όταν το ματς είχε ουσιαστικά κριθεί και δεν υπόκειται σε σημαντική κριτική. Έχασε πάντως μια καλή ευκαιρία να μειώσει.

ΙΜΠΕ: Μπήκε και σχεδόν αμέσως βγήκε λόγω τραυματισμού.

ΣΟΥΝΑΣ: Μπήκε παίζοντας δίπλα στον Νταμαρλή στο διάστημα που ο ΑΡΗΣ είχε καταρρεύσει. Έκανε 1-2 ενέργειες χωρίς όμως ουσιαστικό αντίκρισμα.

Προτεινόμενα Άρθρα