"Θέλουμε να φέρουμε έναν τίτλο"

από AllAboutARIS

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για τις προσπάθειες που γίνονται στο σύλλογο για ενότητα και συσπείρωση,ι για την έλευση ενός επενδυτή, καθώς και για τα σχέδια που υπάρχουν για το Κλ. Βικελίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον “Αρένα”:

Για την προσπάθεια συσπείρωσης:

“Στη διοίκηση θεωρούμε ότι με συσπείρωση και με τη βοήθεια του κόσμου μπορούμε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Είναι στη κουλτούρα που θέλουμε να ακολουθήσουμε οι καλές σχέσεις με τον κόσμο του Άρη. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Ο κόσμος αναγνωρίζει πως θέλουμε να περάσουμε μια άλλα νοοτροπία και να φέρουμε αλλαγή. Υπάρχει ενότητα και συσπείρωση”.

Για την αγωνιστική απόδοση της ομάδας:

“Ο Άρης έχει δύο λέξεις. Η μια είναι η ΠΑΕ και η άλλη ο Άρης. Η αγωνιστική απόδοση έχει άμεση εξάρτηση από τη λειτουργία της ΠΑΕ. Ο κόσμος θέλει πάντα νίκες αλλά ακόμα και η Μπαρτσελόνα κάνει ήττες. Θέλουμε στο μέλλον να φέρουμε αυτό που ζητάει ο κόσμος του Άρη όλα αυτά τα χρόνια, έναν τίτλο”.

Για τις άδειες του γηπέδου:

“Πάντα θεωρούσα ότι κάποιος πρέπει να είναι πρώτα μηχανικός και μετά οτιδήποτε άλλο για να βοηθήσει  σε μια ομάδα. Νομίζω πως είμαστε η μόνη ομάδα που έχει άδεια καταλληλότητας του γηπέδου, άδεια καταλληλότητας από τη πυροσβεστική, άδεια στατικής επάρκειας ενώ παράλληλα έχεισυντηρήσει τις κάμερες όπως προβλέπει ο νόμος”.

Για τους σχεδιασμούς που κάνει η ομάδα:

“Δεν αυτοσχεδιάζουμε αλλά λειτουργούμε με βάση συγκεκριμένο στόχο και συγκεκριμένες προδιαγραφές. Δεν κάνουμε πειραματισμούς αλλά όλα είναι σχεδιασμένα.  Βγάζουμε άδεια για όλους τους χώρους στο Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν έχουμε παράνομες κατασκευές στο γήπεδο. Δεν θα υπάρχουν δυσκολίες τύπου της ΑΕΚ που γκρέμισε  το γήπεδο και μετά δε μπορούσε να το ξαναχτίσει καθώς σε εκείνη τη περιοχή προβλεπόταν η ύπαρξη δάσους”.

Για τα σχέδια που υπάρχουν για το Χαριλάου:

“Έχουμε σχέδια αλλά είναι σε συνάρτηση με τον επενδυτή που θα έρθει. Έχουμε προτάσεις για την ανάπτυξη του Άρη. Υπάρχουν χώροι στο Κλεάνθης Βικελίδης και έχει δημιουργηθεί  ένας “φάκελος Χαριλάου” έτσι ώστε όταν έρθει ο επενδυτής να έχει έτοιμο φάκελο με προτάσεις  και έτοιμες άδειες”.

Για τον επενδυτή που θα έρθει στον Άρη:

“Είναι θέμα του κύριου Ηλιάδη. Θεωρώ πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Με την ολοκλήρωση του Άρθρου 99 ευελπιστώ πως θα έρθει και ο επενδυτής”.

Προτεινόμενα Άρθρα