LIVE: Η συνέντευξη τύπου του Ερασιτέχνη

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΡΗ απαντά σε όλα τα καυτά θέματα της επικαιρότητας γύρω από τον Α.Σ., και το allaboutARIS.com βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο για να σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις.

12:55       Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου στις εγκαταστάσεις του Αλεξανδρείου Μελάθρου.

12:53      ” Όλοι οι γονείς που τα παιδιά τους αγωνίζονται σε τμήματα του Α.Σ., καλό είναι να είναι και αυτοί γραμμένοι στον Α.Σ.ΑΡΗΣ

12:50     ” Λένε πολλοί ότι θέλω να διαλύσω τη ΚΜΑ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι μέλος της ΚΜΑ και τη στηρίζω απόλυτα. Απαράδεκτο αυτό που έγινε με τα γραφεία του Α.Σ., όπου πλέον οι συνελεύσεις γίνονται σ` `εναν πολύ μικρό χώρο και υπάρχει πολύ μεγάλος συνοστισμός. Δεν έπρεπε να φύγουν από την Παπαναστασίου”.

12:45    “Δε με ενδιαφέρει ναέρθω σε ρήξη με τη διοίκηση Ηλιάδη. Αυτό που θέλω είναι να έρθει ένας μεγάλος Επενδυτής” ” Σε καμία περίπτωση, η εξαγγελία για τη δημιουργία παγοδρομίου δεν ήταν επικοινωνιακό παιχνίδι για τη δημιουργία εντυπώσεων”.

12:40   “Ο κόσμος του ΑΡΗ πρέπει να μάθει γιατί αυτός ο σύλλογος είναι στην εντατική”    

12:35    “Η σχέση μας με την ΚΜΑ είναι πολύ καλές. Δε θέλουμε να διαλυθεί η ΚΜΑ. Αυτό που θέλουμε είναι να παίρνει το μέρος του δικαίου. Η διοίκηση Ηλιάδη καταβάλει προσπάθειες όπως προείπαμε αλλά ο ΑΡΗΣ χρειάζεται ένα μεγάλο επενδυτή”.

12:32   “Προχωρήσαμε σε αγορά οικοπέδου για τη δημιουργία παγοδρομίου και η εγκατάσταση του θα είναι έτοιμο πριν τα Χριστούγεννα. Γίνονται προσπάθειες να γεφυρωθεί η διαφορά με την ΠΑΕ. Η σημερινή διοίκηση του κυρίου Ηλιάδη καταβάλει πρσπάθειες. Έχει δώσει 60.000 ευρώ έως σήμερα, από τα οποία μετρητά είναι μόλις τα 18.000 ευρώ”  

12:30  “Στόχος της διοίκησης του Α.Σ. είναι να προσεγγίσουμε έσοδα”. “Στο Δ.Σ. πήραμε απόφαση για την πεζοδρόμηση της Μάρκου Ματθαίου και Αλκμήνης”

12:25 “Τα χρέη είναι δυσβάσταχτα καθώς αγγ`ιζουν τα 6.900.000 ευρώ. Το τμήμα βόλεϊ πήρε αδειοδότηση κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και είναι πολύ ευχάριστο που τελικά το κατορθώσαμε αυτό”  

12:20 ” ο ΑΡΗΣ είναι ένας τεράστιος σύλλογος αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική. Το προεδρίο του Α.Σ. ανέλαβε ως διοικούσα επιτροπή γιατί κανένας άλλος δεν ήθελε να αναλάβει”

12:17    Έναρξη της συνέντευξης τύπου

Προτεινόμενα Άρθρα