Αποφασίζει για τους έντεκα

από AllAboutARIS

Δεν έχει κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ουσιαστικά ολοκληρώνεται σήμερα. Η αυριανή προπόνηση είναι περισσότερο για χαλάρωμα. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έχει κάποια ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα αλλά μετά το σημερινό πρόγραμμα αναμένεται να αποφασίσει για τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στο ματς.

Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, ο Ψυχογιός δεξιά στην άμυνα, Τσουμάνης ή Μαργαρίτης αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται ο Πουλίδο και ο Κύργιας λόγω της απουσίας του Έλσνερ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμήςα παίξουν οι Παπαδόπουλος και Νταμαρλής. Ο Τάτος θα έχει ελεύθερο ρόλο μπροστά από τα αμυντικά χαφ, στις πτέρυγες θα είναι ο Ουντότζι με τον Σταυρόπουλο και στην κορυφή της επίθεσης ο Αγκάνθο.

Δεν αποκλείεται πάντως κάποια έκπληξη κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν την απόφαση της ΕΠΟ για τον Οικονομόπουλο. Υπενθυμίζεται πως αποβλήθηκε με τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν έπαιξε στην Κρήτη αλλά δεν έχει ανακοινωθεί αν η τιμωρία του είναι μία αγωνιστική η παραπάνω.

Προτεινόμενα Άρθρα