Παρουσία Ηλιάδη η συνάντηση της ΚΜΑ

από AllAboutARIS

Παρουσία του δ.σ. της ΚΜΑ αλλά και της ΠΑΕ ΑΡΗΣ έγινε η σημερινή καθιερωμένη συνάντηση των μελών της ΚΜΑ στο ARIS Sports Cafe.

Το παρόν στη συνάντηση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ έδωσε και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης. Τα θέματα που απασχόλησαν τους παριστάμενους ήταν φυσικά η διαιτησία και οι τρόποι αντίδρασης, τα διάφορα σενάρια (καφενειακού επιπέδου) που ακούγονται αλλά και οι χορηγίες που υποσχέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ προεκλογικά.

Για «πόλεμο» που δέχεται η ΚΜΑ έκανε λόγο ο πρόεδρός της, Παναγιώτης Στεφανίδης. «Φτάνει με τις παραφιλολογίες. Δεν είμαστε τσάτσοι του προέδρου (Ηλιάδη) ούτε Σκορδόσκυλα. Πρέπει να σταματήσουμε τις ταμπέλες», είπε σε ένα ξέσπασμά του.

«Έχουμε ακούσει για στημένα, για Τραυλούς και άλλες μπαρούφες. Τα διαψεύδω ξανά. Αυτά που λέγονται είναι αηδίες», τόνισε από την πλευρά του ο Κώστας Ευθυμιάδης, που υποσχέθηκε λύση στο πρόβλημα της διαιτησίας. «Το θέμα με τη διαιτησία θα το λύσουμε και θα το δείτε το γρηγορότερο. Σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα. Να είστε βέβαιοι. Ο Ηλιάδης τρέχει όλο το 24ωρο για να τελειώνουμε μια για πάντα από τις ‘σφαγές’», πρόσθεσε με βεβαιότητα που εξέπληξε.

Ο Ευθυμιάδης μίλησε και για τις χορηγίες λέγοντας ότι θα το 1,4 εκ. ευρώ θα μπει στην ομάδα μετά την είσοδο της ΠΑΕ στο άρθρο 99.

Προτεινόμενα Άρθρα