"Μαζί στις νίκες, μαζί και στις ήττες"

από AllAboutARIS

Στις αδυναμίες που έδειξε ο ΑΡΗΣ στην άμυνα στάθηκε ο έμπειρος σέντερ

Οι αδυναμίες στην άμυνα ήταν αυτές που έφεραν την ήττα από το Ρέθυμνο, όπως δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Χαρίσης.

Με συνέντευξη του στον “Αρένα”, ο σέντερ των “κίτρινων” αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι, όπως και στο πρόγραμμα που ακολουθεί για την ομάδα.

Αναλυτικά: 

Για την ήττα από το Ρέθυμνο: “Δυστυχώς δε καταφέραμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των προπονητών. Το Ρέθυμνο είναι δυνατό στο ένας εναντίον ενός και δε καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Μπορέσαμε να κρατηθούμε κοντά στο σκορ, αλλά δε καταφέραμε να διαχειριστούμε κάποιες φάσεις για να χτυπήσουμε το ματς. Δείξαμε αδυναμίες στην άμυνα και χάσαμε το παιχνίδι”.

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: “Είμαστε μαζί και στις νίκες και στις ήττες, παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και κοιτάμε μπροστά”.

Για την απόδοση του στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο: “Δε νομίζω ότι απέδωσα αρκετά καλά χθες. Δε βοήθησα όπως θα έπρεπε. Έβαλα κάποιες βολές και κάποιους πόντους από τις ασσιστ των συμπαικτών μου. Πρέπει αμυντικά να λειτουργούν καλύτερα οι βοήθειες. Πρέπει να είμαστε ομάδα στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα”.

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: “Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά και να μην αφήνουμε τον αντίπαλο να ξεφύγει στο σκορ. Θα δώσουμε το 100% μας και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια”.

Για τη κλήρωση του κυπέλλου: “Σίγουρα ήταν η καλύτερη δυνατή κλήρωση. Θα παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που ξέρουμε για να πάρουμε μια πρόκριση στο τελικό. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας”.

Για τους Σαρικόπουλο και Χαντ: “Είναι δυο πάρα πολύ σημαντικοί παίκτες. Ελπίζω να είναι σε όσο το δυνατό καλύτερη κατάσταση στη συνέχεια για να μας βοηθήσουν”.