LIVE: ΟΦΗ-ΑΡΗΣ 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

από AllAboutARIS

Το "διπλό" επί των Κρητικών θέλουν να πανηγυρίσουν οι "κίτρινοι".

Στην Κρήτη και το Ηράκλειο δοκιμάζεται απόψε ο ΑΡΗΣ, που στις 19:30 φιλοξενείται από τον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ”.

Στις τάξεις των “κίτρινων” θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Πλατανιά και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, παίρνοντας το τρίποντο-ανάσα απέναντι στους Κρητικούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο AllAboutARIS και παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα,όπως και το αναλυτικό ρεπορτάζ που θα ακολουθήσει μετά το τέλος του.

90`+2` Λήξη αγώνα

90`+1` Κίτρινη ο Τριποτσέρης για φάουλ στον Παπαδόπουλο

90` Δυο λεπτά οι καθυστερήσεις

89` Ο ΑΡΗΣ δεν έχει καταφέρει να πλησιάσει στα καρέ του ΟΦΗ, ενώ οι Κρητικοί -σαφώς- και είναι ικανοποιημένοι από τον… άθλο τους

80` Αλλαγή για τον ΑΡΗ. Παπαδόπουλος αντί Νταμαρλή

78` Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Μακουκούλα αντί Παπάζογλου

77` Δυνατό σουτ του Κουτσιανικούλη, απέκρουσε ο Διούδης

74` Aλλαγή για τον ΑΡΗ. Μανιάς αντί Αγκάνθο

71` ΓΚΟΛ για τον ΟΦΗ. Για την ακρίβεια αυτογκόλ του Ίμπε, ο οποίος αντί να απομακρύνει το κόρνερ των γηπεδούχων, έστειλε με το κεφάλι, τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

67` Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Λαμπρόπουλος αντί Περογαμβράκη

60` Κεφαλιά στο δοκάρι, από το Ζόρο, ο οποίος είχε προωθηθεί σε κόρνερ του ΟΦΗ

56` Κίτρινη και στον Διούδη

55` Κίτρινη κάρτα στον Πουλίδο

54` ΓΚΟΛ για τον ΟΦΗ Συνδυασμένη ενέργεια των παικτών του ΟΦΗ, ο Κουτσιανικούλης έγινε κάτοχος της μπάλας, πλάσαρε τον Διούδη και έκανε το 1-0.

52` Σουτ του Ζε Εντουάρντο, από πλάγια θέση, η μπάλα έφυγε άουτ

50` Σωτήρια απομάκρυνση, σε κόρνερ, του Πουλύδο, πριν γίνουν απειλητικοί οι αντίπαλοι επιτιθέμενοι

47` Κίτρινη στον Μιλιάζες για φάουλ στον Τάτο

46` Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου. Χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες

45`+2` Σέντρα του Ζε Εντουάρντο, ο Περογαμβράκης “πετάχτηκε” -στη μικρή περιοχή- όμως αντί για κεφαλιά βρήκε τη μπάλα με τον ώμο και έστειλε τη μπάλα άουτ, φάση που ήταν και η τελευταία του πρώτου 45λεπτου.

45` Δύο λεπτά ο “έξτρα” χρόνος

35` Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Κουτσιανικούλης αντί Κάλαϊτζιτς

34` Νέα κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον Μακρή, ο Διούδης μπλοκάρει τη μπάλα

33` Κεφαλιά του Παπάζογλου, ο Διούδης απομάκρυνε κόρνερ

31΄ Πρώτη καλή φάση για τον ΑΡΗ. Ο Νταμαρλής πήρε την κεφαλιά, μετά από φάουλ του Τάτου, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

30` Συμπληρώθηκε μισή ώρα αγώνα, χωρίς κάποια αξιόλογη φάση

21` “Eργο” Σπάθα και η κατοχή, η οποία είναι 67% υπέρ του ΟΦΗ, έναντι 33% του ΑΡΗ

16` Αλλαγή ελέω… Σπάθα για τον ΑΡΗ. Κύργιας αντί Σταυρόπουλου

14` Κίτρινη στον Κάλαϊτζιτς για μαρκάρισμα στον Σταυρόπουλο, σε φάση που με την λογική της κόκκινης σε Έλσνερ ήταν ΜΑΡΣ κόκκινη.

7` Πάτησε περιοχή ο Παπάζογλου, αλλά “άνοιξε” το κοντρόλ και έδωσε την ευκαιρία στον Διούδη, να βγει και να μπλοκάρει.

4` Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Μακρής έπιασε την κεφαλιά, μετά την εκτέλεση φάουλ, ο Διούδης “έσωσε” τον ΑΡΗ, στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ.

2` Aπευθείας κόκκινη στον Έλνσερ για φάουλ στον Παπάζογλου. Ούτε που το σκέφτηκε ο Σπάθας, έστειλε στ` αποδυτήρια τον Σλοβένο αμυντικό σε μία φάση που θα δικαιολογούσε κανείς την κίτρινη με αυστηρότητα.. Ενα ολόκληρο παιχνίδι με 10 παίκτες θα αναγκαστεί να “βγάλει” ο ΑΡΗΣ.

1` Eναρξη αγώνα

Oι ενδεκάδες

ΑΡΗΣ: Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Πουλίδος, Έλσνερ, Νταμαρλής, Τριανταφυλλάκος, Ίμπε, Σταυρόπουλος, Τάτος και Αγκάνθο

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μιλιάζες, Κάλαϊτζιτς, Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης, Παπάζογλου
   

Το pre-game

*Απόντους του Σαλόζε Ουντότζι θα ψάξει ο ΑΡΗΣ σήμερα τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Νιγηριανός δεν κατάφερε νε ξεπεράσει τον τραυματισμό του, και έτσι τέθηκε νοκ-άουτ από το αποψινό παιχνίδι. Αντίθετα, ο Μιλίνκοβιτς μπορεί να υπολογίζει στον Ανδρέα Ηρακλή, ο οποίος έσφιξε τα δόντια και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

**Στο στρατόπεδο του ΟΦΗ, ο Σα Πίντο μετράει τρεις απουσίες για το αποψινό ματς. Ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Βερόν, Μονιάκη, αλλά και τον  Λουτσιάνο Γκαλέτι, που είναι ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής. Να σημειωθεί πως σε αυτή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Αλέξης Περογαμβράκης, που όλη την εβδομάδα ήταν αμφίβολος.

***Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων του ΑΡΗ με γηπεδούχο τον ΟΦΗ, αυτή μόνο καλή δεν είναι. Και αυτό, διότι σε 36 παιχνίδια των δύο ομάδων στηνξ Κρήτη, οι “κίτρινοι” έχουν φύγει μόλις εννιά φορές με το “διπλό”, με τους Κρητικούς να έχουν είκοσι νίκες, ενώ επτά αγώνες έχουν λήξει χωρίς νικητή. Τα τελευταία χρόνια πάντως ο ΑΡΗΣ πηγαίνει κόντρα στην παράδοση, αφού από το 2008 μετράει τρεις νίκες στο Ηράκλειο, με σκορ 0-1.

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)

Βοηθοί: Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Νικόλαος Φαντόπουλος (Πειραιά)

4ος: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα