Με την… σημαία ο ΟΦΗ

από AllAboutARIS

Στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ προκρίθηκε στην επόμενη φάση, ωστόσο απογοήτευσε τον κόσμο, που με την σειρά του δεν δίστασε να αποδοκιμάσει του παίκτες του Σα Πίντο για μία ακόμα κάκιστη εμφάνιση.

Στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ προκρίθηκε στην επόμενη φάση μετά το τελικό 1-1 (0-1 το πρώτο ματς), ωστόσο απογοήτευσε τον κόσμο, που με την σειρά του δεν δίστασε να αποδοκιμάσει του παίκτες του Σα Πίντο για μία ακόμα κάκιστη εμφάνιση.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα γκολ νωρίς και μετά δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Από την άλλη πλευρά η Καλλιθέα πάλεψε και με το παραπάνω, ισοφάρισε σε 1-1 και θα μπορούσε να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις την πρόκριση, αν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους δεν της είχε ακυρωθεί ως οφσάιτ, ένα κανονικότατο γκολ

Ο ΟΦΗ κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 8’ με τον Παπάζογλου και ουσιαστικά εκεί ήταν σαν να τελείωσε το παιχνίδι. Οι Κρητικοί έχοντας το προβάδισμα ήταν να σκέφτονταν περισσότερο τον ΑΡΗ και το ματς του πρωταθλήματος που έρχεται. Αυτό πήγαν να το πληρώσουν με τον Πίκολο να σκοράρει στις καθυστερήσεις του πρώτους μέρους και τον βοηθό να ακυρώνει το τέρμα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ακόμα πιο αργός, οι αποδοκιμασίες από τον κόσμο των Κρητικών έκαναν την εμφάνισή τους και θα την είχαν κάνει σε μεγαλύτερο βαθμό, αν η Καλλιθέα δεν είχε ισοφαρίσει στο 90’ όπως έκανε με τον Φαγιέ, αλλά το είχε κάνει πιο νωρίς και είχε μπει και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον ΟΦΗ στους «16».

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Παπάζογλου (66` Μακουκούλα), Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (46` Κουτσιανικούλης), Ζβασίγια, Φραγκουλάκης (87` Νιμανί), Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης

Καλλιθέα (Βαζέχα): Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης, Παγώνης, Θεολόγου, Πίκολο, Καλαμιώτης, Φαγιέ, Σταύρου, Κατσικογιάννης, Γκαλάν, Τόρες (63` Χαϊκάλης)

Προτεινόμενα Άρθρα