"Δεν υπάρχει θέμα Παπαδόπουλου"

από AllAboutARIS

Οι… αρσενικές γκέισες που καταστρέφουν ό,τι καλό υπάρχει, η περίπτωση Παπαδόπουλου και η δύσκολη συνέχεια της ομάδας

“Στοπ” στα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον ΑΡΗ έβαλε ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο τεχνικός του ΑΡΗ τόνισε πως δεν υπάρχει κάνενα θέμα απόκτησης κάποιου παίκτη, ενώ αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ειπε στον Αρενα: 

Για την φιλοσοφία της ομάδας: “Μια μεγάλη αλήθεια που εκφράζει αυτή τη στιγμή τον σύλλογο είναι πως χτίζουμε την ομάδα. Όλοι οι άνθρωποι δουλεύουν στο σύλλογο για να οικοδομούν σχέσεις και να επενδύουν στο μέλλον”.

Για τις φήμες που ακούγονται σχετικά με προσθήκες που θα κάνει ο ΑΡΗΣ: “Οι “αρσενικές γκέισες” η αλλιώς οι μάνατζερ καταστρέφουν ότι καλό υπάρχει. Μεταφέρουν κάποιες φήμες χωρίς να ισχύει κάτι. Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σε μια φάση νοικοκυρέματος. Αυτό που μπορεί να προσφέρει στους παίκτες είναι η αλήθεια και η χημεία. Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται την στήριξη του κόσμου. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα θέμα για μεταγραφές”.

Για τις αλλαγές που έφερε η κλήρωση του κυπέλλου: “Ο ημιτελικός δε αλλάζει τα πλάνα και την φιλοσοφία μας. Προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι σε αυτό που έχουμε φτιάξει. Είναι μια αγωνιστική πρόκληση το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Δε πρέπει όμως να μας αποπροσανατολίζει από τους στόχους μας και από το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μη τα τινάξουμε όλα στον αέρα”.

Για την πιθανότητα να αποκτήσει τον Παπαδόπουλο ο ΑΡΗΣ: “Το θέμα του Παπαδόπουλου είναι ξεκάθαρο. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που έχει ισχυρή προσωπικότητα και τα θέλω του είναι μεγάλα και σεβαστά. Αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον του είναι στην ακαδημία που έχει, στο βιβλίο του και στο τραυματισμένο του πόδι. Σεβόμαστε τον Παπαδόπουλο αλλά δεν υπάρχει κανέναν ενδιαφέρον. Έχουμε ένα συγκεκριμένο ρόστερ και σε αυτό βασιζόμαστε”.

Για τους Σαρικόπουλο και Χαντ: “Και οι δύο από άποψη υγείας είναι καλά. Από εκεί και πέρα και οι δύο πρέπει να μπούνε στην φιλοσοφία της ομάδας. Αυτή τη στιγμή δεν είναι έτοιμοι. Τον Σαρικόπουλο θα τον χρειαστούμε πιο σύντομα γιατί έχουμε πρόβλημα στο να κερδίζουμε μάχες με τα ψηλά κορμιά”.

Για το φιλικό με τον ΚΑΟΔ“Το φιλικό με τον ΚΑΟΔ είναι αφενός για να “σπάσει” η ρουτίνα και αφετέρου θέλουμε την άνοιξη η ομάδα να έχει εμπειρίες με παιχνίδια ενδιάμεσα ώστε να είναι έτοιμη για την προοπτική των πλέι οφ”.

Για το πως διαχειρίζεται τα στραβοπατήματα και τα λάθη: “Θέλουμε να μείνουμε σε υψηλό επίπεδο σωματικά αλλά και πνευματικά. Αυτό έρχεται από την πίεση του αποτελέσματος και της φανέλας. Σίγουρα θα γίνουν λάθη αλλά μέσα από αυτά θέλουμε να μάθουμε και να μη επαναλάβουμε”.

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: “Είναι ένας πολύ δύσκολο μήνας και θα δούμε στο τέλος τη συγκομιδή που θα κάνουμε. Θέλω να μη χάνουμε το προβάδισμα και να υπάρχει μαχητικότητα και στα 40 λεπτά. Θα προσπαθήσουμε να αναγκάσουμε τις μεγάλες ομάδες να παίζουν με τον κύριο κορμό τους για 25 με 30 λεπτά. Δε πρέπει να αφήσουμε τις ισάξιες ομάδες να μας χτυπήσουν εκεί που υστερούμε”.