Τα εύσημα σε Νταμαρλή

από AllAboutARIS

Ο Χαλκιδικιώτης μέσεος διασώθηκε από το ναυάγιο με τον Πλατανιά και αποτελεί μια από τις επιλογές του προπονητή του ΑΡΗ για τα αμυντικά χαφ.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς είχε γενικά πολλά παράπονα από την απόδοση της ομάδας του, ομαδική και ατομική στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και τα συζήτησε με τους παίκτες του στην προπόνηση της Τρίτης κάνοντας τις παρατηρήσεις του. Αρκετοί από αυτούς που χρησιμοποίησε δεν τον άφησαν ικανοποιημένο. Ένας από αυτούς που διασώθηκε και πήρε τα εύσημα ήταν ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής.

Ο νεαρός χαφ αγωνίστηκε για πρώτη φροά στο αρχικό σχήμα και στο ρόλο του αμυντικού χαφ μπροστά από τα δυο στόπερ ανταποκρίθηκε αξιοπρεπέστατα με δεδομένο ότι δεν έχει και πολύ χρόνο συμμετοχής. Στον Μιλίνκοβιτς άρεσε το γεγονός ότι ο Χαλκιδικιώτης μέσεος ήταν σχεδόν αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις του, είχε μια ηρεμία στο παιχνίδι του και δεν πανικοβλήθηκε σε κανένα σημείο ενώ με την συνολική του παρουσία… γέμισε τον χώρο.

Με την εμφάνισή του, έπεισε τον σέρβο ότι μπορεί να τον υπολογίζει και είναι σίγουρο ότι θα ξαναπάρει ευκαιρία όταν παραστεί ανάγκη στη συγκεκριμένη θέση.

Προτεινόμενα Άρθρα