Ανεξήγητη "σιωπή" της Τσέλσυ (Videos)

από AllAboutARIS

Περίεργα σύμβολα και μηνύματα σε Αμερική, Βραζιλία, Γερμανία και Αγγλία

Η εικόνα των 11 “μαυροφορεμένων” επισκεπτών στα παιχνίδια του “Αλιάνζ Αρίνα” και του “Στάμφορντ Μπριτζ” κάνει μεν το γύρο του κόσμου, αλλά δεν υπάρχει -προς το παρόν- καμία επίσημη εξήγηση για το όλο… θέαμα.

Το AllAboutAris επικοινώνησε με την Τσέλσυ, θέτοντας μια σειρά από ερωτήματα, για το σκοπό της παρουσίας των συγκεκριμένων “περίεργων` φιλάθλων (;), για τις τις στυλιστικές τους επιλογές, όπως και για τον η “επίσημη” Τσέλσυ γνώριζε ότι επρόκειτο να καθίσουν στις κερκίδες.

Το τμήμα Μάρκετινγκ των Λονδρέζων, αρκέστηκε σε μία απάντηση, η  οποία δεν έριξε περισσότερο… φως, στη “σκοτεινή” πλευρά ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

“Δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε, προς το παρόν, τη συγκεκριμένη δραστηριότητα. Σας συμβουλεύουμε να παρακολουθείτε την επίσημη σελίδα της ομάδας μας, τις επόμενες εβδομάδες, για περισσότερες πληροφορίες”.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε δύο βίντεο, άκρως ενδιαφέροντα, σχετικά με τους συγκεκριμένους “ανέκφραστους” επισκέπτες, όπως και τα μηνύματα, που εμφανίζονται σε δημόσιους χώρους, σε Αμερική, Αγγλία και Βραζιλία. Tί αραγε να σημαίνει “ο νικητής τα παίρνει όλα;”

Δημοσιεύματα σε διεθνείς ιστοσελίδες αναφέρουν πως πρόκειται για διαφημιστικό “τρικ” γνωστής εταιρείας, η οποία είναι χορηγός τόσο στην αγγλική ομάδα, όσο και στη Μπάγερν Μονάχου.

Εάν ο σκοπός, βέβαια, ήταν να εξάψουν την περιέργεια της κοινής γνώμης, το… κατάφεραν, αλλά οι απορίες για τους συμβολισμούς παραμένουν…

Προτεινόμενα Άρθρα