"Θέλουμε τη νίκη"

από AllAboutARIS

Ο πρώην κεντρικός του ΑΡΗ και παίκτης πλέον του Φοιίνικα Σύρου, Γιάννης Τακουρίδης, που επιστρέφει ως αντίπαλος στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε στην σελίδα της Λίγκας για το παιχνίδι με τον ΑΡΗ

Ο πρώην κεντρικός του ΑΡΗ και παίκτης πλέον του Φοιίνικα Σύρου, Γιάννης Τακουρίδης, που επιστρέφει ως αντίπαλος στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε στην σελίδα της Λίγκας για το παιχνίδι με τον ΑΡΗ: «Έχουμε πει πολλές φορές για το φετινό πρωτάθλημα ότι κάθε αγώνας έχει τις δυσκολίες τους, πόσο μάλλον όταν είναι και εκτός έδρας. Εμείς πρέπει να ξεκουραστούμε από το ταξίδι και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε τη νίκη. Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και ο ΑΡΗΣ έχει τις αδυναμίες του. Η νίκη επί του Ολυμπιακού δε δίνει παραπάνω βαθμούς αλλά μας τόνωσε την ψυχολογία».

Για το γεγονός ότι θα βρεθεί αντίπαλος με τους πρώην συμπαίκτες του Δημήτρη Γκαρά και Τσέντομιρ Ίλιτς, είχε να πει: «Με τα παιδιά που ήμασταν πέρυσι μαζί στον Φοίνικα είμαστε φίλοι, αλλά μέσα στο γήπεδο αυτά… ξεχνιούνται. Μετά τον αγώνα θα είμαστε και πάλι μια παρέα»

Προτεινόμενα Άρθρα