"Ομάδα με δυναμική και τεράστια προοπτική"

από AllAboutARIS

"Σε περίπτωση επενδύτη, δεν θα μιλάμε για εξυγίανση, αλλά για ανάπτυξη"

Ανάπτυξη και όχι μόνο εξυγίναση θα σημαίνει για τον ΑΡΗ η έλευση ενός επενδυτή, όπως τόνισε ενώπιον δικαστηρίου ο Παναγιώτης Στεφανίδης. 

Ο πρόεδρος της ΚΜΑ ανέφερε στην τοποθέτηση του: “Βρίσκομαι στα κοινά του ΑΡΗ εδώ και δύο χρόνια. Αυτή τη στιγμή είμαι πρόεδρος της ΚΜΑ, ενώ  έχω υπάρξει και σε επιτροπή σωτηρίας της ομάδας. Πιστεύω, πως πέρυσι ο ΑΡΗΣ έδειξε πέρυσι ότι ακόμα και στα χειρότερα του, μπορεί να έχει θετικό πρόσημο. Ήταν μια χρονιά που η ομάδα κατάφερε τελευταία αγωνιστική να εξασφαλίσει τη σωτηρία της”.

Στο παρελθόν είχε τζίρο 12-15 εκατ. ευρώ. Ο περσινός τζίρος ήταν στα 6 εκατ., λόγω συγκυριών. Στην ουσία ο ΑΡΗΣ έχει φτάσεις σε σημείο να οφείλει πολλά λόγω ποινικών ρητρών. Για ένα μήνα που δεν πλήρωνε ένα παίκτη, πλήρωνε 200.000 και παραπάνω. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια ομάδα με δυναμική, η οποία έχει τεράστια προοπτική και σε περίπτωση επενδύτη, δεν θα μιλάμε για εξυγίανση, αλλά για ανάπτυξη.

Σε περίπτωση που έρθει κάποιος, σαν μεγαλομέτοχος, θα αξιολογήσουμε αν είναι σοβαρό και αν μπορεί να βοηθήσει τον ΑΡΗ να αναπτυχθεί”. .

Προτεινόμενα Άρθρα