"Βάση του Golden Club είναι ο εθελοντισμός"

από AllAboutARIS

Ο Θωμάς Νικολός μέλος της διοίκησης του ΑΡΗ και γραμματέας του Aris Golden Club μίλησε για την δικαστική μάχη που ετοιμάζει η ΚΑΕ, αλλά και για τον Golden Club.

Ο Θωμάς Νικολός  μέλος της διοίκησης του ΑΡΗ και γραμματέας του Aris Golden Club μίλησε για την δικαστική μάχη που ετοιμάζει η ΚΑΕ, αλλά και για τον Golden Club.

Αναλυτικά είπε στον Αρενα:

Για την δικαστική μάχη που θα δώσει ο ΑΡΗΣ:

“Η μεγαλύτερη προσπάθεια έχει ολοκληρωθεί. Πραγματικά προσπαθούμε ακόμα και τώρα να έρθουμε σε συμφωνία με όσο μεγαλύτερο ποσοστό μπορούμε με τους πιστωτές. Ας μη ξεχνάμε ότι τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε μια καχυποψία προς της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και δεν είχαν άδικο. Θέλουμε να επανακτήσουμε την αξιοπιστία μας. Δε είχαν τηρηθεί πολλές συμφωνίες. Στο νομικό κομμάτι φαίνεται πως μια ανώνυμη εταιρεία έκανε συμφωνίες που δε τήρησε. Το πρώτο βήμα είναι να ετοιμαστεί ένας φάκελος και να σταλθεί στη FIBA η οποία δε δεσμεύεται από τα Ελληνικά δικαστήρια αλλά έχει να την δυνατότητα να συνεκτιμήσει τις αποφάσεις των Ελληνικών δικαστηρίων. Πιστεύω πως ακόμα και η FIBA χρειάζεται τον ΑΡΗ και δε θέλει να παίζει με άδεια γήπεδα”.

Για το Aris Golden Club:

“To κλαμπ βρίσκεται σε λειτουργία και από χθες άρχισαν να βρίσκονται και άνθρωποι που επωμίζονται νέες ιδέες και μπορούν να προσφέρουν πολλά πράγματα. Το κλαμπ μπορεί να βοηθήσει ποικιλοτρόπως την ΚΑΕ. Θα γίνει σωματείο για να έχει νομική υπόσταση και από εκεί και πέρα το κάθε μέλος θα βοηθάει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Η βάση του Golden Club είναι ο εθελοντισμός όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε εργατικό επίπεδο.  Όποιος νομίζει ότι έχει να προτείνει η να βοηθήσει κάπως πρέπει να προσέλθει. Δε μένουμε όμως μόνο στο οικονομικό και στους τύπους. Το ζητούμενο είναι να υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν”.

Για την ήττα του ΑΡΗ από τον ΠΑΟΚ:

“Οι παίκτες θέλουν χρόνο για να αποδώσουν καθώς είναι πολύ νεαροί. Σαφώς πόνεσε η ήττα από τον ΠΑΟΚ αλλά υπάρχει αισιοδοξία”.