Τραυματισμός… εφεύρεση της Αστυνομίας

από AllAboutARIS

Η έκθεση της Αστυνομίας για το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον ΠΑΟΚ στο «Nick Galis Hall» περιλαμβάνει έναν τραυματισμό παίκτη των φιλοξενούμενων, τον οποίο όμως δεν αντιλήφθηκε κανείς.

Το σχετικό ρεπορτάζ φιλοξενεί η ιστοσελίδα «Gazzetta.gr», που αναφέρει ότι εξαιτίας της μη καταγραφής αυτού του περιστατικού τιμωρήθηκε η διαιτητική τριάδα.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει: «H έκθεση της Αστυνομίας που έφτασε στον ΕΣΑΚΕ είναι επιβαρυντική για τον ΑΡΗ και τον διαιτητή (Γκόντα) καθώς αναφέρει πως ένας αναπτήρας βρήκε στον κεφάλι παίκτη του ΠΑΟΚ και τον τραυμάτισε. Όπως περιγράφει η Αστυνομία, το περιστατικό έγινε μπροστά στον διεθνή διαιτητή Σπύρο Γκόντα, ο οποίος όμως δεν το έγραψε ποτέ στο Φύλλο αγώνα. Παραδόξως, μάλιστα το περιστατικό δεν σημειώθηκε ούτε από τα ΜΜΕ ούτε από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Ο διαιτητής είπε πως πράγματι έπεσε ο αναπτήρας αλλά δεν είδε να χτύπησε κανέναν. Ισχυρίστηκε πως το γεγονός ανέφερε παίκτης του ΠΑΟΚ, αλλά εκείνος δεν το είδε. Έτσι, παρά την εξαιρετική διαιτησία του διεθνή διαιτητή στην αναμέτρηση, ήρθε η τιμωρία μιας αγωνιστικής στον Γκόντα για ελλιπή καταγραφή γεγονότων. Ο διεθνής διαιτητής θα επανέλθει στους αγώνες της Α1 από την 4η αγωνιστική… Μαζί με τον Γκόντα, αξίζει να σημειωθεί, πως τιμωρήθηκαν και οι άλλοι δύο διαιτητές Μητρόπουλος και Ανδρικόπουλος, για τον ίδιο λόγο φυσικά.

Όσον αφορά την πλευρά του ΑΡΗ επαφίεται στην κρίση του αθλητικού δικαστή αν θα κληθεί σε απολογία, δεδομένου ότι ο διαιτητής δεν κατέγραψε το περιστατικό, αλλά αυτό αναφέρεται μόνο στην έκθεση της Αστυνομίας».

Το παράδοξο στην όλη υπόθεση βέβαια είναι ότι δεν υπήρξε καμία σχετική καταγγελία από τους φιλοξενούμενους, ενώ και ο Σούλης Μαρκόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για μία άψογη ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του ΑΡΗ. Τα επόμενα 24ωρα θα φανεί αν αυτός ο τραυματισμός-εφεύρεση  θα βάλει σε μπελάδες τους «κίτρινους».