Αυτός δεν θα τιμωρηθεί;

από AllAboutARIS

Όταν οι παίκτες του ΑΡΗ αποβάλλονταν για ασήμαντη αφορμή ο γιατρός του αγώνα μπορούσε να βρίζει ανενόχλητος τον Ανδρέα Ηρακλή και μάλιστα να μην τιμωρείται.

Πέρασε κάπως στα ψιλά αφού ο Μιχάλης Βοσκάλης κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα φλας της δημοσιότητας στη Βέροια. Αναφερόμαστε στο περιστατικό με τον γιατρό του αγώνα στο παιχνίδι με τον ΑΡΗ ο οποίος έβρισε με χυδαίο τρόπο τον Ανδρέα Ηρακλή τη στιγμή που αυτός ήταν πάνω στο φορείο. 

Με πρόσχημα να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ο γιατρός του αγώνα της περασμένης Κυριακής, εισήλεθε στον αγωνιστικό χώρο αλλά αντί να ασχοληθεί με τον τραυματισμένο παίκτη του ΑΡΗ άρχισε να τον βρίζει χυδαία. Το περιστατικό συνεχίστηκε μέχρι τη στιγμή που το φορείο πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου και αξίζουν πολλά μπράβο στον παίκτη του ΑΡΗ που πάνω στην ένταση της αναμέτρησης δεν αντέδρασε, κάτι που θα είχε ως συνέπεια δική του τιμωρία.

Αλήθεια, η αθλητική δικαιοσύνη δεν οφείλει να επιληφθεί του θέματος και να καλέσει τον συγκεκριμένο κύριο σε απολογία και να τον τιμωρήσει παραδειγματικά;

Προτεινόμενα Άρθρα