Εξαντλεί τις πιθανότητες για Πουλίδο

από AllAboutARIS

Οι άνθρωποι του ΑΡΗ θα επιχειρήσουν να παρέμβουν στην αρμόδια επιτροπή και με τη μεταξύ άλλων και του βίντεο, να γλιτώσουν τον αρχηγό της ομάδας από μια άδικη τιμωρία.

Ο ΑΡΗΣ σήμερα θα δώσει την τελική του μάχη ώστε να ακυρωθεί η μία από τις τρεις άδικες αποβολές που είχε η ομάδα στη Βέροια. Στόχος των «κιτρινόμαυρων» ν απιστεί η αρμόδια επιτροπή ότι ιδικά η αποβολή του Πουλίδο είναι πέρα για πέρα άδικη.

Με τη βοήθεια του βίντεο όπου είναι ξεκάθαρη η ενέργεια του αρχηγού του ΑΡΗ θα προσπαθήσουν οι άνθρωποι της ομάδας να πείσουν ότι ο Βοσκάκης έκανε ανεπίτρεπτο «λάθος» το οποίος θα πρέπει έστω και την ύστατη στιγμή να διορθωθεί.

Οι ελπίδες για θετική έκβαση της υπόθεσης δεν είναι πάρα πολλές πολλές αλλα θα εξαντληθούν στο έπακρο.

Υπενθυμίζεται πως ο Βοσκάκης στο φύλλο αγώνος κάνει λόγο για διαμαρτυρία του Πουλίδο, με την εκπνοή του αγώνα, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο του έβγαλε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, όπως ακριβώς συνέβη και στην πρώτη.

Η εικόνα όμως δείχνει ξεκάθαρα τον Ισπανό να τείνει το χέρι του προς τον Βοσκάκη, χωρίς να του πει το παραμικρό. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ γνωρίζει τη δυσκολία του εγχειρήματος, όμως είναι αποφασισμένη να παλέψει. Στην Αθήνα βρίσκεται και για τον λόγο αυτό πρόεδρός της ομάδας Δημήτρης Ηλιάδης.

Προτεινόμενα Άρθρα