Αναμένεται ρεκόρ προσέλευσης

από AllAboutARIS

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ΑΡΗ και την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμένεται μεγάλη προσέλευση, ίσως και η μεγαλύτερη στη φετινή σεζόν.

Στις 29 Σεπτεμβρίου έπαιξε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ο ΑΡΗΣ κόντρα στον Παναιτωλικό. Στις 27 Οκτωβρίου οι «κίτρινοι» επιστρέφουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να υποδεχτούν τον Πλατανιά (στον οποίο χρωστούν κάτι από πέρσι).

Στο παιχνίδι της Κυριακής, το τέταρτο στη σεζόν που δίνει ο ΑΡΗΣ στην έδρα του, αναμένεται ρεκόρ προσέλευσης για φέτος. Οι δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες της ομάδας έχουν… ζεστάνει για τα καλά τους οπαδούς της ομάδας, ενώ και οι διαιτητικές «σφαγές» αναμφίβολα φέρνουν μεγαλύτερη συσπείρωση.

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν αύριο και η λογική λέει ότι θα έχουν μεγαλύτερη ζήτηση. Να θυμίσουμε ότι στα τρία προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν κόπηκαν 7.926 εισιτήρια με την Καλλονή, 7.379 με τον Λεβαδειακό και 7.241 με τον Παναιτωλικό. Αυτή η μικρή πτωτική πορεία είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα σταματήσει την Κυριακή.

Προτεινόμενα Άρθρα