«Σημαντική νίκη για τη ψυχολογία μας»

από AllAboutARIS

Εκτός του Ελληνα τεχνικού, δηλώσεις έκανε και η αρχηγός του ΑΡΗ, Ρία Κολληγά…

Για την νικηφόρα πρεμιέρα του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου μίλησαν στο «ariswomenfootball.blogspot.gr», ο προπονητής, Ηλίας Σαλαμανής, αλλά και η αρχηγός της ομάδας Ρία Κολλήγα.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» στάθηκε κυρίως στη ψυχολογική σημασία της νίκης, ενώ τόνισε ότι η ομάδα θέλει ακόμα πολλή δουλειά.

«Ήταν παιχνίδι πρεμιέρας και είναι σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας να ξεκινάς με νίκη. Τα καταφέραμε αν και είχαμε άγχος και χάσαμε ευκαιρίες, πήραμε τη νίκη και κρατάμε μόνο αυτό. Χρειάζεται να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε για να βελτιωνόμαστε σε τομείς που χρειάζεται η ομάδα. Το επόμενο παιχνίδι είναι 3 Νοεμβρίου με τον Μέντεκα και πρέπει να είμαστε ακόμα πιο καλοί και πιο αποτελεσματικοί», ήταν τα λόγια του.

Η αρχηγός του ΑΡΗ από την πλευρά της υπογράμμισε ότι η ομάδα κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο παρά το άγχος της πρεμιέρας, ενώ σημείωσε ότι οι «κίτρινες»  έχουν τις δυνατότητες να παρουσιαστούν ακόμα καλύτερες στα επόμενα παιχνίδια

«Ήταν πρεμιέρα, είχαμε άγχος, αλλά κερδίσαμε. Κατά διαστήματα πιέσαμε πολύ και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Κρατάμε τη νίκη και πρέπει να δούμε τον επόμενο αγώνα και να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμες και πιο καλές από σήμερα», είπε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα Άρθρα