Ουντότζι φωτιά, άμυνα ατσάλι

από AllAboutARIS

Σκόρερ και πάλι ο Ουντότζι, εξαιρετική δουλειά από Οικονομόπουλο, Ηρακλή, Πουλίδο και όλη την άμυνα.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Καλό ματς από τον νεαρό γκολκίπερ που στις 203  2-3 περιπτώσεις που χρειάστηκε είχε καλές αντιδράσεις. Ίσως πρέπει να καθαρίζει 1-2 φάσεις που γίνονται στην μικρή του περιοχή.
ΨΥΧΟΓΙΟΣ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον δεξιό μπακ του ΑΡΗ που τα πήγε περίφημα πάνω στον Μπαργκάν τον οποίο περιόρισε αισθητά. Ανέβηκε ελάχιστα, αφού είχε το νου του στην άμυνα.
ΠΟΥΛΙΔΟ: Εξαιρετικός ματς από τον ισπανό που έπιαξε εξαιρετική άμυνα πάνω στον Μρντάκοβιτς τον οποίο δεν άφησε να πάρει αέρα. Εβγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα, ήταν ανίκητος στον αέρα και η ψυχή της ομάδας. Αρχηγός, όνομα και πράγμα.
ΕΛΣΝΕΡ: Φαίνεται ότι μάλλον βρίσκει τη θέση του και τον ρόλο του στην ομάδα. Ακόμη μια εξαιρετική παρουσία από τον Σλοβένο ως κεντρικός αμυντικός. Είχε καθαρό μυαλό και σωστές τοποθετήσεις.
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: Αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος αντί του Τσουμάνη και ήταν σταθερός. Δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις ανάσες του, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες. Κάποια προβλήματα είχε μόνο στο πρώτο ημίχρονο με τους Καλτσά και τον Γεωργιάδη που ανέβαινε, κυρίως όμως γιατί δεν είχε βοήθειες από τον Ιμπε.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: Από τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΗ, εξελίσσεται σε πολύτιμο εργαλείο στη μεσαία γραμμή. Αδιάκοπο τρέξιμο, πολύ … βρώμικη δουλειά, περίσσιο πάθος. Αν διορθώσει λίγο και την τελική πάσα θα βοηθήσει και στο επιθετικό κομμάτι για να γίνει ένας πλήρης χαφ.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Η ευχάριστη έκπληξη των δυο τελευταίων αγώνων του ΑΡΗ. Η θετική του παρουσία μπροστά από τα στόπερ, είναι πείραμα που βγαίνει στον Μιλίνκοβιτς που βρίσκει στο πρόσωπο του 24χρονου ακόμη ένα παίκτη ρολίστα. Έκανε αυτά ακριβώς που του ζήτησε ο σέρβος.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Η διάθεση και το πάθος δεν του έλειψαν, όμως η απουσία ρυθμού εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του, ήταν φανερή. Χρειάζεται παιχνίδια για να ανέβει, ειδικά τώρα που θα χρειαστεί στο ματς με τον Πλατανιά.
ΤΑΤΟΣ: Δεν ήταν η καλύτερή του εμφάνιση αλλά και το χτύπημά του στο κόρνερ από το οποίο ο Ουντότζι πέτυχε το γκολ του ΑΡΗ τον εξιλεώνει κατά κάποιο τρόπο. Ξεκίνησε δεξιά στην επίθεση, συνέχισε σαν φορ και τέλειωσε το ματς στον άξονα. Δέχθηκε βέβαια πολλά σκληρά μαρκαρίσματα που τον έβγαλαν εκτός αγώνα.
ΟΥΝΤΟΤΖΙ: Δυο γκολ, έξι βαθμοί από τον νιγηριανό που στα τελευταία παιχνίδια μοιάζει ασταμάτητος. Είναι με διαφορά ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του ΑΡΗ, με επαφή με τα δίχτυα. Με λίγα λόγια απαραίτητος.
ΙΜΠΕ: Τον επέλεξε ο Μιλίνκοβιτς και πάλι για το αρχικό σχήμα αντί του Σταυρόπουλου. Ο νιγηριανός αυτή τη φορά δεν τον δικαίωσε αφού ούτε μπάλα κράτησε, ούτε βοήθησε τον Μαργαρίτη στην πλευρά του.
ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΑΓΚΑΝΘΟ: Μπήκε στην επανάληψη και αποβλήθηκε στο τέλος. Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του αν και δεν του δόθηκαν κάποια φάουλ από τον Βοσκάκη.
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε προς το τέλος για να βοηθήσει όντας πιο φρέσκος και βγήκε δυο φορές με αξιώσεις μπροστά, χωρίς όμως να κάνει την τελική πάσα στον Αγκάνθο.

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: Μπήκε στο τελευταίο τέταρτο και έκανε αυτό που του ζήτησε ο προπονητής του.

Προτεινόμενα Άρθρα