«Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα»

από AllAboutARIS

«Θεωρώ ότι στην άμυνα είχαμε αρκετά προβλήματα ειδικότερα στο πικ εν ρολ και στο λόου ποστ και στην επίθεση αρκετά παιδιά βρέθηκαν σε κακή μέρα. Εκεί θεωρώ ότι κρίθηκε το παιχνίδι», σημείωσε μεταξύ άλλων…

Στη αδυναμία του ΑΡΗ να παίξει αποτελεσματική άμυνα κρίθηκε το παιχνίδι σύμφωνα με τον  Νίκο Γκίκα, ο οποίος δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: 

«Θεωρώ ότι η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση και πραγματικά μας βοήθησε πάρα πολύ. Άλλο να το ακούς και άλλο να το ζεις και εύχομαι μακάρι να ξαναυπάρξει κάτι αντίστοιχο άσχετα από το αποτέλεσμα το σημερινό. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον κόσμο και στα επόμενα παιχνίδια. Ο κόσμος έχει καταλάβει ότι η ομάδα προσπαθεί και δίνει τον καλύτερο της εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Παρότι χάσαμε σήμερα και δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο» , είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

 «Θεωρώ ότι στην άμυνα είχαμε αρκετά προβλήματα ειδικότερα στο πικ εν ρολ και στο λόου ποστ και στην επίθεση αρκετά παιδιά βρέθηκαν σε κακή μέρα. Εκεί θεωρώ ότι κρίθηκε το παιχνίδι».

Για το τρίποντο που πέτυχε σε κρίσιμο σημείο, το οποίο δεν εκμεταλλεύτηκε ο ΑΡΗΣ, υπογράμμισε: «Στο τρίποντο το δικό μου αλλά και στην επόμενη φάση που βάζει το γκολ-φάουλ ο Μάϊκ(σ.σ Πελεκάνος) νομίζαμε ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει αλλά ήρθε το τρίποντο του Κούπερ και έστειλε το ματς στην παράταση. Μετά από εκεί και πέρα στην παράταση χάσαμε την συγκέντρωση μας και πραγματικά όταν το ματς πάει στην παράταση ακόμα και το ένα λάθος μετράει και αυτό πιστεύω ότι έγινε.

Τέλος για παιχνίδι με την Κηφισιά, σημείωσε: «Σίγουρα είναι δύσκολη η συνέχεια. Μετά από ένα τέτοιο ματς ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ για τον κάθε παίκτη είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθει όμως όπως είπα και πριν είμαστε ομάδα και πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε γρήγορα και θα ανταπεξέλθουμε των προσδοκιών».