Βενγκέρ ως το 2016 στην Αρσεναλ!

από AllAboutARIS

Ο Αρσέν Βενγκέρ θα κλείσει μια εικοσαετία στον πάγκο της Αρσεναλ καθώς συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τους «κανονιέρηδες» για άλλα δύο χρόνια, ως το 2016! Οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές θα πέσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με το «goal.com» ο Αλσατός τεχνικός θα συνεχίσει να αμείβεται με 6.7 εκατ. τον χρόνο, όπως στο τωρινό του συμβόλαιο το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά θα έχει καλά μπόνους. Ο Βενγκέρ, ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία της Αρσεναλ, θα είναι 66 ετών το 2016 και θα έχει συμπληρώσει είκοσι χρόνια στον πάγκο της λονδρέζικης ομάδας.

Τόσο ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της Αρσεναλ, Σταν Κρόνκι όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, στηρίζουν πλήρως τον Βενγκέρ παρά την γκρίνια των οπαδών πέρσι για την έλλειψη τίτλων. Η Αρσεναλ έχει να κατακτήσει κάποιο τίτλο από το 2005 και ορισμένοι οπαδοί άρχισαν να αμφισβητούν για πρώτη φορά τον Γάλλο προπονητή.

Ο Βενγκέρ συμφώνησε να μείνει στην Αρσεναλ για προσωπικούς αλλά και επαγγελματικούς λόγους. Η οικογένεια του έχει εγκατασταθεί στο Λονδίνο με την έφηβη κόρη του να θέλει να κάνει εκεί την δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της. Επιπλέον ο Βενγκέρ στην Αρσεναλ είναι το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτι που δεν μπορεί να του εγγυηθεί η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κρόνκι ήθελε να ανανεώσει τον Βενγκέρ από τον περασμένο Απρίλιο όταν ακόμα η Αρσεναλ δεν είχε εξασφαλίσει την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι προκαταρκτικές συζητήσεις ξεκίνησαν ανάμεσα στις δύο πλευρές το καλοκαίρι και σύμφωνα με πηγές, ο Βενγκέρ θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στα τέλη του Οκτώβρη.

πηγή: sentragoal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα