«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, βάλσαμο τα διαρκείας»

από AllAboutARIS

Ο Θωμάς Νικολός μίλησε στην εκπομπή ΑllaboutARIS on air, στο ραδιόφωνο του «λίμπερο», για τη χθεσινή εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, αλλά και την επόμενη μέρα στο στρατόπεδο του μπασκετικού ΑΡΗ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη χθεσινή συνεύρεση με το Νίκο Γκάλη:

«Ήταν μια εκδήλωση οικογενειακής μορφής. Την πρωτοβουλία γι αυτήν είχαν οι παίκτες της ομάδας και βέβαια η διοίκηση δεν μπορούσε να διαφωνήσει. Ήταν τεράστια τιμή για όλους μας. Οι παίκτες το ήθελαν πολύ, να μην ξεχνάμε ότι πολλοί από αυτούς δεν τον έχουν προλάβει αγωνιζόμενο. Ο ίδιος ο Νικ, το δέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά. Άλλωστε έχει δημιουργηθεί τεράστιο δέσιμο μεταξύ τους»

Για τη συχνότερη παρουσία του Γκάλη στις εκδηλώσεις του συλλόγου τα τελευταία χρόνια περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ο Θωμάς Νικολός δήλωσε:

«Ο Νίκος είχε απομακρυνθεί διότι οι προηγούμενες διοικήσεις δεν τον αναζήτησαν. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που αν τον αναζητήσεις και του φερθείς αληθινά, δεν είναι απόμακρος. Με αγάπη και χαρά προσέρχεται κάθε φορά που επικοινωνούν μαζί του οι παίκτες ή η διοίκηση. Πρωτού γίνει αυτή η τιμιτική εκδήλωση του Μαΐου, τον Γκάλη δεν τον αναζήτησε κανείς ουσιαστικά τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει μαλακώσει πολύ, κατάλαβε ότι δε θέλουν να εκμεταλλευτούν κάτι από την αίγλη του».

Για το αν έδωσε κάποια συμβουλή στους παίκτες του ΑΡΗ:

«Έκατσε μαζί τους αρκετή ώρα και έλεγε ιστορίες στα παιδιά  από το παρελθόν. Έδινε βεβαίως και συμβουλές αλλά αυτές όπως καταλαβαίνεται έχουν μείνει μεταξύ τους. Έπαιξε κι ένα πολύ ωραίο βίντεο που ετοίμασαν οι παίκτες για τον ίδιο».

Για να προσθέσει λίγο αργότερα:

«Στο βιντεάκι εμφανίζεται και ο Σπανούλης να μιλάει για το μεγάλο Νικ και να παραδέχεται ότι είναι ο λόγος για τον οποίο παίζουμε μπάσκετ αυτή τη στιγμή. Χρωστάμε τα πάντα σ’ αυτόν τον πολύ μεγάλο παίκτη».

Για τη σημερινή κατάσταση του συλλόγου και το επερχόμενο ντέρμπυ κόντρα στον ΠΑΟΚ, Ο κος Νικολός δήλωσε:

«Πριν φτάσουμε να διανύουμε μία εβδομάδα για το ντέρμπυ, είχαμε 700 διαρκείας. Δεν είμασταν καθόλου ευχαριστημένοι.  Τώρα πλέον έχουμε φτάσει στα 1.100. Ξεπεράσαμε το φράγμα των 1000 εισιτηρίων. Είναι μεγάλη ανάσα για την ομάδα. Πέρυσι δεν είχαμε πάει καθόλου καλά σε αυτόν τον τομέα. Μόνο σε 4 αγώνες μπορούμε να πούμε ότι παρουσίασαν μια κάποια ζήτηση. Το κάθε εισιτήριο μετράει. Τα χρέη είναι μπροστά μας ακόμη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρωτογενώς, οι χρονιές του ΑΡΗ είναι κερδοφόρες».

Για την κίνηση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Σαββάτου:

«Πάμε για sold out. Κάτι που έχουμε να κάνουμε εδώ και πέντε χρόνια. Είναι πολύ σημαντική βοήθεια για την ομάδα. Ηθική και οικονομική».
Όσων αφορά την παρανόηση που δημιουργήθηκε για τα εισιτήρια διαρκείας, ο Θωμάς Νικολός δήλωσε:

«Τα εισιτήρια για ορισμένες θύρες εξαντλήθηκαν με το που βγήκαν κι έτσι υπήρχε ένα θέμα με τα διαρκείας σε εκείνες τις θύρες στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε συνεπείς απέναντι στον κόσμο. Τα διαρκείας ισχύουν κανονικά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Για το αν έχει δρομολογηθεί πόρισμα ελέγχου και για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ:

«Έχουμε ξεκινήσει να συλλέγουμε στοιχεία. Επίσης έχουμε συμβληθεί και με μια ανάλογη εταιρία. Ελπίζουμε να μας δώσει ότι στοιχεία μπορεί για να ενημερωθεί ο κόσμος σχετικά με τα χρέη. Γιατί έγιναν και από ποιους. Ο κύριος Αρβανίτης έχει περάσει πολλά. Τα 9 στα 10 τηλεφωνήματα προς την ΚΑΕ, αφορούσαν χρέη. Τώρα τελευταία με τις νίκες της ομάδας, άρχισε να χτυπάει το τηλέφωνο και για πιο ευχάριστους λόγους.

Εν κατακλείδι ο κος Νικολός δήλωσε:

«Έχω την ανάγκη να τονίσω πόσο σημαντική είναι η κίνηση των διαρκείας. Θα την χαρακτήριζα βάλσαμο. Ο ΑΡΗΣ μπορεί να αναπνεύσει μόνο μέσω των εισιτηρίων και των χορηγών. Αυτές είναι οι κύριες πηγές εσόδων».