Την Πέμπτη χέρι-χέρι

από AllAboutARIS

Η «ΚΜΑ» θέλει να προστατεύσει της δημοσίευση στοιχείων που πιθανώς θα επηρεάσουν την εκδίκαση υπαγωγής του ΑΡΗ στο άρθρο 99…

Ετοιμη να παραδώσει στην «ΚΜΑ» την προσεχή Πέμπτη το πόρισμα του ελέγχου είναι η NEXIA. Μάλιστα, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής, σε δύο μέρες θα έρθει εκπρόσωπος της εταιρίας και θα παραδώσει χέρι-χέρι το φάκελο του πορίσματος.

Ο φάκελος θα είναι σφραγισμένος και αμέσως μετά την παράδοση του, προκειμένου να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα δημοσίευσης στοιχείων(που μπορεί να επηρεάσουν την εκδίκαση της υπαγωγής στο άρθρο 99), θα παραδοθεί σε συμβολαιογράφο.

Φυσικά, το Δ.Σ της «ΚΜΑ» θα ενημερωθεί από τον εκπρόσωπο της ΝΕΧΙΑ για το τι περιλαμβάνει ο φάκελος, και προκειμένου να μην διαρρεύσει το παραμικρό, τα μέλη του φορέα σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να υπογράψουν ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Τέλος, όπως έχουν δεσμευτεί, κάποια στιγμή(πιθανότατα μετά τις 25 Οκτωβρίου που είναι η δίκη για το “99”) θα προκαλέσουν τα μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση για να αποφασιστεί πως θα χειριστούν τα αποτελέσματα.

Προτεινόμενα Άρθρα