Φυλάκιση 28 μηνών σε πρώην πρόεδρο του ΑΡΗ!

από AllAboutARIS

Στα παρασκήνια του Gazzetta.gr διαβάσαμε ότι πρώην πρόεδρος μεγάλης ομάδας, καταδικάστηκε σε 28 μήνες φυλάκιση με αναστολή για οφειλές της επιχείρησής του προς εργαζομένους.

Στα παρασκήνια του Gazzetta.gr και μέσω… twitter διαβάσαμε ότι πρώην πρόεδρος μεγάλης ομάδας, καταδικάστηκε σε 28 μήνες φυλάκιση με αναστολή για οφειλές της επιχείρησής του προς εργαζομένους.

Το γεγονός ότι η απόφαση αφορούσε την Θεσσαλονίκη έκανε ακόμα μεγαλύτερο το ενδιαφέρον και φυσικά το AllAboutARIS έψαξε το θέμα και πληροφορήθηκε ότι πρόκειται για πρώην Πρόεδρο του ΑΡΗ!

Η ποινή επιβλήθηκε σήμερα και αφορά οφειλές του προς εργαζόμενους και μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε από την πλευρά των εργαζομένων, ως το τέλος του Οκτώβρη υπάρχει και άλλη δίκη για άλλες οφειλές.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η ποινή των 28 μηνών φυλάκισης επιβλήθηκε έχοντας ανασταλτικό χαρακτήρα και φυσικά ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα έφεσης. Το σημαντικότερο όλων βέβαια είναι ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν πάρει τα χρήματά τους και δεν φαίνεται να υπάρχει και κάποια προοπτική να συμβεί κάτι τέτοιο. Μακάρι να υπάρξει, βέβαια, αλλά…

Να τονισθεί ότι οι συγκεκριμένες ποινές δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον ΑΡΗ, όπου βέβαια όλοι οι… πρώην ως τώρα την έχουν… γλιτώσει λόγω της επικείμενης υπαγωγής στο άρθρο 99.

Την ίδια στιγμή όμως είναι επίσης γνωστό πως το Δημόσιο σε κάθε περίπτωση έχει προτεραιότητα. Πρώτα πρέπει, λοιπόν να ρυθμιστεί το Δημόσιο (είτε αφορά τον ΑΡΗ είτε άλλη δραστηριότητα) και μετά θα ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι με ότι αυτό συνεπάγεται για τους εργαζόμενους.

Όσο για το ποιος είναι ο πρώην Πρόεδρος; Αν και δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς, ας το αποκαλύψουν εφόσον το επιθυμούν οι εργαζόμενοι ή ακόμα και ο ίδιος. Άλλωστε η πρόσβαση αμφοτερων στα MEDIA είναι πάρα πολύ εύκολη…

Προτεινόμενα Άρθρα