"Δεμένη ομάδα ο ΑΡΗΣ"

από AllAboutARIS

Ο Αλεξανδρής εξήγησε τους λόγους που έφυγε νικητής, από την Πυλαία, ο ΑΡΗΣ

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε στον “ΑΡΕΝΑ” για το χθεσινό ντέρμπυ, που βρήκε μεγάλο νικητή τον ΑΡΗ.

Για το πώς είδε το ματς: « Ήταν η πρώτη μου οπτική επαφή με τις δυο ομάδες. Ο ΑΡΗΣ ήταν λογικό να είχε καλύτερο ρυθμό  καθώς κράτησε τον βασικό κορμό από πέρσυ, φάνηκε πιο οργανωμένος στο παιχνίδι του και έδειξε μια ομάδα τουλάχιστον πιο δεμένη από τον αντίπαλο του. Στον ΠΑΟΚ νομίζω ότι φάνηκε η μεγάλη απουσία του Λάζαρου Παπαδόπουλου πάνω στον οποίο είχε στηριχθεί όλη επιθετική δομή της περσινής ομάδας που είχε μια πάρα πολύ καλή πορεία.

Είδα βασικές ελλείψεις στο ρόστερ και πολλές αδυναμίες καθώς δεν μπόρεσε να αντέξει στην ασφυκτική άμυνα του ΑΡΗ, δεν αντέδρασε σωστά, δεν εκμεταλλεύτηκε τα σέντερ του και έχασε τον έλεγχο του αγώνα».

Για τον στυλ που θα παίζει ο ΑΡΗΣ: «Είναι υποχρεωμένος ο ΑΡΗΣ να παίζει σε όλο το γήπεδο. Από πέρσι ακολουθεί αυτό το μοντέλο, από τα 12 παιδιά τα 8 είναι δικές μου επιλογές και λείπουν δυο πολύ καλοί παίκτες, ο Πάσαλιτς που έκανε εξαιρετική χρονιά πέρσι αλλά και ο Καραποστόλου.

Αφού έφυγαν αυτοί οι δυο και πλέον με το υπάρχον υλικό ο ΑΡΗΣ είναι αναγκασμένος να παίζει σε όλο το γήπεδο, γιατί δεν έχει πολλά ψηλά μέσα στη ρακέτα για να κάλυψη της αδυναμίες του και πρέπει να βγάλει την άμυνα του μακριά από το καλάθι».

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο που ο ΠΑΟΚ ήταν κοντά στο σκορ, από εκεί και πέρα ο ΑΡΗΣ πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Ένας άλλος καθοριστικός τομέας που είναι τα ριμπάουντ ο ΆΡΗΣ κέρδισε κατά κράτος».

Προτεινόμενα Άρθρα