Οπαδοί της Λέφσκι έγδυσαν τον προπονητή! (vid)

από AllAboutARIS

Ανεπιθύμητος σε μερίδα οπαδών της Λέφκσι Σόφιας είναι ο προπονητής της ομάδας, Ιβάιλο Πέτεφ και κάποιοι φρόντισαν να του το δείξουν με άσχημο τρόπο.

Αντιδράσεις οπαδών εναντίον προπονητών έχουμε δει πολλές αλλά αυτοί της Λέφσκι Σόφιας μάλλον ξεπέρασαν κάθε όριο. Στον πάγκο της βουλγαρικής ομάδας βρέθηκε ο Ιβάιλο Πέτεφ, άλλοτε ποδοσφαιριστής της μισητής αντιπάλου ΤΣΣΚΑ, για την οποία μάλιστα λέγεται ότι είχε και… αισθήματα.

Κατά την επίσημη παρουσίασή του, κάποιοι οπαδοί της Λέφσκι φρόντισαν να του δείξουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι είναι ανεπιθύμητος. Τον πλησίασαν και τον έγδυσαν από τη μέση και πάνω, βγάζοντάς του τα μπλουζάκια που είχαν το σήμα της Λέφσκι.

Ο Πέτεφ έπειτα από αυτόν τον εξευτελισμό αποχώρησε από την αίθουσα, όπου θα παραχωρούσε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου. Το ό,τι δεν τον προστάτευσε κανένας και οι ανεγκέφαλοι έδρασαν ανενόχλητη σηκώνει πολλή συζήτηση.

Παρά το συγκεκριμένο περιστατικό, έγινε γνωστό ότι ο Πέτεφ δεν θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το ντεμπούτο του θα το κάνει στις 19 Οκτωβρίου στο ντέρμπι της Λέφσκι με την ΤΣΣΚΑ, οπότε εκεί θα κριθούν πολλά για το μέλλον του.

Προτεινόμενα Άρθρα