LIVE: Πανιώνιος-ΑΡΗΣ 1-2 (ΤΕΛΙΚΟ)

από AllAboutARIS

Η εξέλιξη του αγώνα, ζωντανά από το AllAboutARIS

90`+5` Τέλος αγώνα. Πρώτη νίκη για τον ΑΡΗ στο πρωτάθλημα εκτός έδρας, με δέκα παίκτες και με ανατροπή!

90`+3` Κίτρινη στον Λαμπρόπουλο

90`+2` Αλλαγή για τον ΑΡΗ. Καρασσαλίδης αντί Ηρακλή

90` Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις

89` ΓΚΟΛ για τον ΑΡΗ. Φοβερό γκολ από τον Νιγηριανό, ο οποίος με “κεραυνό” νίκησε τον Γιαννακόπουλο, αφού, προηγουμένως, κινήθηκε ανενόχλητος. Μπροστά οι “κίτρινοι”, αν και με 10 παίκτες.

87` Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ντούνης αντί Κολοβού

85` Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Σέντρα -και πάλι- του Λάσνικ, ο Αραβίδης δεν μπόρεσε την προβολή, από πολύ κοντά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

83` Σέντρα του Λάσνικ, από αριστερά, ο Γιάννου “σηκώθηκε” ολομόναχος για την κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Αδράνεια της άμυνας του ΑΡΗ, στη συγκεκριμένη φάση.

78` Αλλαγή για τον ΑΡΗ. Σταυρόπουλος αντί Τάτου

77` Σύγχυση στο κέντρο άμυνας του ΑΡΗ, με τους παίκτες του Πανιωνίου να κάνουν συνεχόμενες σέντρες, αλλά -τελικά- οι “κίτρινοι” απομάκρυναν.

75` Ευκαιρία για τον ΑΡΗ με τον Ουντότζι. Ο Νιγηριανός συνεργάστηκε ωραία με τον Αγκάνθο, αλλά το σουτ του πρώτου, από αριστέρά, έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

74` Αλλαγή, δεύτερη, για τον Πανιώνιο. Λάσνικ αντί Μενδρινού

68` Αλλαγή για τον ΑΡΗ. Νταμαρλής αντί Ιμπέ. Λογική κίνηση του Μιλίνκοβιτς, ο οποίος θέλει να διαφυλάξει το σκορ.

65` Κεφαλιά του Αραβίδη περνάει άουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

64` Δεύτερη κίτρινη για τον Τσουμάνη, ο οποίο αποβάλλεται για φάουλ πάνω σε αντίπαλο. Με 10 παίκτες, ο ΑΡΗΣ, μέχρι το τέλος. Πλέον, στη θέση του αριστερού μπακ θα παίξει ο “πασπαρτού”, Ανδρέας Ηρακλής.

62` ΓΚΟΛ για τον ΑΡΗ! Ο Αγκάνθο κάνει εξαιρετική κίνηση στην περιοχή, και με το κεφάλι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ουντότζι. Στη ίδια φάση, ο Οικονομόπουλος πήρε κάρτα, επειδή θέλησε να πάρει τη μπάλα από τον Γιαννακόπουλο και να την πάει στη σέντρα!

61` Από μία κίτρινη σε Γιαννακόπουλο και Πουλίδο για αψιμαχία

59` ΓΚΟΛ για τον Πανιώνιο. Αντεπίθεση του Πανιωνίου, από αριστερά. Ο Αραβίδης πάσαρε στον Κολοβό, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Διούδης, αλλά στην επαναφορά ο Καμπάνταης έκανε -με σουτ- το 1-0. Κόντρα στην εξέλιξη του αγώνα, οι “κυανέρυθροι” καταφέρουν να προηγηθούν, αλλά η στο ποδόσφαιρο μετρά η αποτελεσματικότητα. Τρεις φάσεις η αθηναϊκή ομάδα, ένα κατέληξε στην εστία.

58` Κίτρινη στο Κολοβό για “θέατρο”

57` Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Γιάννου αντί Παναγιωτούδη

56` Απίστευτη ευκαιρία για τον ΑΡΗ. Ο Τάτος πέρασε -εξαιρετικά- για τον Ιμπε, με τον Νιγηριανό να σουτάρει, από τη μικρή περιοχή, αλλά τη μπάλα να πηγαίνει πάνω στον Γιαννακόπουλο και να καταλήγει κόρνερ. “Καθαρή” ευκαιρία για τον ΑΡΗ, που δεν μπήκε “μέσα”…

53` Μακρινό σουτ του Οικονομόπουλου, στην κίνηση, η μπάλα κατέληξε στην “αγκαλιά” του Γιαννακόπουλου

52` Εκτέλεση φάουλ του Μενδρινού, ο Διούδης έκανε έξοδο τη στιγμή που ο Πουλίδο πήγε να διώξει τη μπάλα. Η φάση κατέληξε σε κόρνερ, μετά το “μπέρδεμα” ανάμεσα στους παίκτες του ΑΡΗ.

49` Σουτ από τον Αγκάνθο, μέσα από τη μικρή περιοχή και θέση αριστερά, το οποίο έφυγε άουτ

48` Κίτρινη σε Μητρόπουλο για φάουλ στον Τάτο

46` Eναρξη Β` ημιχρόνου

45`+1` Λήξη του ημιχρόνου

45` Δίλεπτο πίεσης από τον Πανιώνιο και παραλίγο να το πληρώσει ο ΑΡΗΣ, μετά από κόρνερ του Μενδρινού. Ο Πουλίδο έδιωξε -ασθενώς- αλλά εκεί δεν υπήρχε παίκτης του Πανιωνίου, για να επωφεληθεί.

42` Δυνατό σουτ του Μητρόπουλου, από καλή θέση, ανάγκασε το Διούδη να απομακρύνει σε κόρνερ. Καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, η οποία προήλθε από το λάθος του Οικονομόπουλου, ο οποίος ολιγώρησε στην άμυνα και δεν “έδιωξε” -έγκαιρα- τη μπάλα.

40` Κίτρινη στον Τσουμάνη για φάουλ στον Αραβίδη

37` Οι παίκτες του Μιλίνκοβιτς συνεχίζουν να πιέζουν ψηλά και να δημιουργούν προβλήματα στον Πανιώνιο

32` Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΡΗ! Ο Ουντότζι έκλεψε τη μπάλα, ανέβηκε από δεξιά και σέντραρε για τον Τάτο, το σουτ του οποίου (από καλή θέση) έφυγε πολλά μέτρα πάνω από την εστία του Γιαννακόπουλου.

28` Σουτ του Παναγιωτούδη (πρώτο στην αναμέτρηση για τον Πανιώνιο) έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα άουτ.

Αρκετά μακριά από το χώρο ευθύνης του παίζει στα πρώτα 25 λεπτά ο Αγκάνθο. Ο Ισπανός γυρίζει στο κέντρο, όταν οι “κίτρινοι” παίρνουν κατοχή, προκειμένου να βοηθήσει στην ανάπτυξη

22` Προσπάθεια του Αραβίδη, από αριστερά. Ο επιθετικός του Πανιωνίου τροφοδότησε τον Κούρο, αλλά η άμυνα του ΑΡΗ απομάκρυνε, πριν δημιουργηθούν… καταστάσεις.

20` Πλασέ του Ουντότζι από αριστερά, ο Γιαννακόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ. Πρώτο σουτ στο παιχνίδι, από τον παίκτη του ΑΡΗ.

18` Κόρνερ για τον Πανιώνιο, πέρασε χωρίς κίνδυνο…

48% η κατοχή για τον Πανιώνιο, στο 52% για τον ΑΡΗ

15` Δεύτερο κόρνερ για τον ΑΡΗ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Αγκάνθο διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Αραβίδη, στην προσπάθεια του δεύτερου να απομακρύνει. Ο Στυλιάρας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

14` Ο Πανιώνιος φάνηκε απειλητικός, αλλά η κεφαλιά του Καμπάνταη ανακόπηκε από τους αμυντικούς του ΑΡΗ

10` Πρώτο κόρνερ στον αγώνα, για λογαριασμό του ΑΡΗ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο

7` Κίτρινη στον Καμπάνταη για φάουλ στον Πουλίδο

5` Πρώτο “στημένο” για τον Πανιώνιο, μετά από επίθεση (πάλι από αριστερά). Ο Μενδρινός εκτέλεσε, η μπάλα κατέληξε στο Διούδη

3` Νεύρα στον αγώνα, με το… “καλησπέρα”. Πρωταγωνιστές ο Αγκάνθο με τον Κολοβό, χωρίς το επεισόδιο να έχει συνέχεια

2` Πρώτη επίσκεψη του Πανιωνίου στα καρέ του ΑΡΗ. Ο Αραβίδης σέντραρε από αριστερά, αλλά οι αμυντικού των “κίτρινων” έδιωξαν τη μπάλα

1` Eναρξη αγώνα με τον AΡΗ να βρίσκεται στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Μιλίνκοβιτς): Σωκράτης Διούδης, Πουλίδο, Τσουμάνης, Ψυχογιός, Ηρακλής, Οικονομόπουλος, Τάτος, Ουντότζι, Ιμπέ, Έλσνερ, Αγκάνθο

Πανιώνιος (Παντελής): Νίκος Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Κούρντι, Μενδρινός, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Κολοβός, Καμπάνταης, Αραβίδης

Από τη Νέα Σμύρνη θα ψάξει ο ΑΡΗΣ να ξεκινήσει την αγωνιστική του αναγέννηση. ΟΙ “κίτρινοι” αντιμετωπίζουν στις 20:30 τον Πανιώνιο,κ θέλοντας μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στους “κυανέρυθρους”.

Το AllAboutARIS βρίσκεται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, μεταφέροντας ζωντανά τα όσα θα συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά το τέλος του αγώνα.

Το pre-game

*Με τον Νταβίντ Αγκάνθο, αλλά χωρίς τον Γιάννη Παπαδόπουλο θα παραταχθεί ο ΑΡΗΣ απέναντι στον Πανιώνιο. Ο Ισπανός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε τέθηκε στη διάθεση του Μιλίνκοβιτς, σε αντίθεση με τον Έλληνα μέσο, που τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής. Απόντες από το αποψινό ματς είναι οι επίσης οι Κύργιας, Τριανταφυλλάκος και Ρένια.

**Στο στρατόπεδο του Πανιωνίου, ο Νίκος Παντέλης δεν αντιμετωπίζει απολύτως κάνενα πρόβλημα, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεση του, για την αποψινή κρίσιμη αναμέτρηση

***Όσον αφορά την προϊστορία, αυτή μόνο ευνοϊκή δεν είναι για τον ΑΡΗ, που πάντα τα βρίσκει… σκούρα στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα, σε 51 αγώνες με γηπεδούχους τους “κυανέρυθρους”, οι κίτρινοι” έχουν φύγει μόλις εννιά φορές νικητές από την Αθήνα, με την τελευταία να είναι στις 12/01 του 2008 και με σκορ 0-3, χάρη σε δύο γκολ του Κόκε και ένα του Κάλβο (πεν.). Δώδεκα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ ο Πανιώνιος μετράει τριάντα νίκες

****Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο γνωστός σε όλους τους φίλους του ΑΡΗ, Δημήτρης Στυλιάρας, που έχει αδικήσει ουκ ολίγες φορές την ομάδα. Αποκορύφωμα φυσικά η αποβολή του Αγκάνθο πέρυσι στο Περιστέρι, όπου λίγο έλειψε να στοιχήσει στους “κίτρινους” μια ολόκληρη κατηγορία.

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτωλ/νίας)

Βοηθοί: Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας), Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτωλ/νίας)

4ος: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα