Αλλάζει τα πλάνα του ο Αγγέλου

από AllAboutARIS

Στο Παλέ, κεκλεισμένων των θυρών το φιλικό με το Φίλιππο Βέροιας, για λόγους… κατασκοπείας

Mε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Για το λόγο αυτό, ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Αγγέλου αποφασίζει να αλλάξει τα πλάνα του όσων αφορά τα φιλικά που θα δώσει ο ΑΡΗΣ.

Έτσι λοιπόν, εκτός από το φιλικό με τον Ερμή Λαγκαδά που θα διεξαχθεί σήμερα κεκλεισμένων των θυρών στο Αλεξάνδρειο, το ίδιο θα γίνει και το ερχόμενο Σάββατο (05/10) με τον Φίλιππο Βέροιας.

Μάλιστα το τελευταίο φιλικό ήταν προγραμματισμένο να δοθεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, αλλά με εντολή του Βαγγέλη Αγγέλου, τα πλάνα άλλαξαν άρδην κι έτσι το παιχνίδι θα γίνει στο «Παλέ» χωρίς όμως την παρουσία κόσμου ούτως ώστε να μην αποκαλυφθεί το παραμικρό σύστημα ενόψει του αγώνα της 9ης Οκτωβρίου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας.

Άλλωστε, γι αυτό το λόγο δεν υπάρχουν και… τηλεοπτικά ντοκουμέντα  των φιλικών του ΑΡΗ στη Φλώρινα, ενώ στο πρόσφατο φιλικό κόντρα στην ομάδα των Τρικάλων ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε διάφορα σχήματα αλλά και πρόσωπα, καθιστώντας δύσκολη την «κατασκοπεία» της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα