Σε τρία ματς 50 τελικές αλλά μόνο ένα γκολ

από AllAboutARIS

Η εικόνα του ΑΡΗ στα τελευταία παιχνίδια είναι σαφώς βελτιωμένη όμως αυτή δεν μπορεί να αποφέρει από μόνη της τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το χθεσινό παιχνίδι είναι χε τα πάντα εκτός από γκολ. Μπορεί να μην ήταν το καλύτερο ματς που έχει δει ο κόσμος όμως είχε ένταση, πάθος, ευκαιρίες, τραυματισμούς και πολλά λάθη. Ο ΑΡΗΣ στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτός που έπρεπε με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να πάει σχετικά εύκολα στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στην επανάληψη παρά τους πολλούς τραυματισμούς οι «κιτρινόμαυροι» έβρισαν τον τρόπο να φτάσουν πιο εύκολα στην εστία. Με πρωτεργάτη τον Ουντότζι δημιούργησαν κάποιες φάσεις όμως το γκολ δεν μπήκε. Ο αντίπαλος μάλιστα είχε δύο ευκαιρίες για να «κλέψει» το ματς.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο ΑΡΗΣ είχε 18 τελικές προσπάθειες. Τις περισσότερες με προπονητή τον Μιλίνκοβιτς. Στο πρώτο ματς του Σέρβου με τον Λεβαδειακού η ομάδα είχε 17 τελικές ενώ με την Ξάνθη 15. Σε τρία παιχνίδια δηλαδή με την αλλαγή προπονητή ο ΑΡΗΣ έχει 50 τελικές αλλά μόνο ένα γκολ.

Με Χατζηνικολάου σε τρία παιχνίδια υπήρξαν μόλις 21 τελικές και επίσης ένα γκολ. Αυτή τη στιγμή οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην έκτη θέση με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες.

Προτεινόμενα Άρθρα