Μοναδικό ερωτηματικό ο τερματοφύλακας

από AllAboutARIS

Οι επιστροφές από τραυματισμούς σηματοδοτούν και τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Τα μικροπροβλήματα τραυματισμών αλλά και το μικρό χρονικό διάστημα όπου γίνονται τα τρία ματς με Ξάνθη, Ολυμπιακό Βόλου και Παναιτωλικό ανάγκασαν τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο ματς του Κυπέλλου.

Τάτος, Ουντότζι, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος επιστρέφουν στην αποστολή και στην ενδεκάδα ενώ και ο Ψυχογιός που πήρε ανάσες θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας. Το μοναδικό ερωτηματικό για το αρχικό σχήμα στο ματς της Κυριακής είναι ο τερματοφύλακας. Αν δηλαδή θα αγωνιστεί για τρίτο σερί παιχνίδι ο Ντιν Μπουζάνης ή θα πάρει θέση και πάλι κάτω από τα γκολπόστ ο Σωκράτης Διούδης.

Εκτός απροόπτου λοιπόν: ο Ψυχογιός θα παίξει δεξιά, ο Τσουμάνης αριστερά και στο κέντρο της άμυνας ο Πουλίδο με τον Έλνσερ. Στον άξονα ανασταλτικός μέσος θα είναι ο Παπαδόπουλος ενώ λίγο πιο μπροστά του θα παίξουν ο Τριανταφυλλάκος με τον Τάτο. Δεξιά στην μεσοεπιθετική γραμμή θα αγωνιστεί ο Σταυρόπουλος, αριστερά ο Ουντότζι και στην κορυφή της επίθεσης ο Αγκάνθο.

Προτεινόμενα Άρθρα