19 ομάδες χωρίς αδειοδότηση!!!

από AllAboutARIS

Η νέα Φούτμπολ Λιγκ που θεσπίζεται από φέτος περιλαμβάνει μεγαλύτερο αριθμό ομάδων, ωστόσο οι συμμετέχοντες πιάστηκαν… απροετοίμαστοι.

Μπροστά σε ένα τεράστιο πρόβλημα βρίσκεται η Φούτμπολ Λιγκ, καθώς η μεγάλη πλειοψηφία των ομάδων που πρόκειται να πάρουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό συμμετοχές.

Για την ακρίβεια μόλις 9 από τις 28 ομάδες κατέθεσαν πλήρη φάκελο και πήραν πιστοποιητικό και το πρόβλημα γίνεται εντονότερο από τη στιγμή που η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν δέχεται παράταση και επανεξέταση φακέλων μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι ενημερότητες, ασφαλιστικές και φορολογικές. Αν δεν τις καταθέσουν μέχρι την Πέμπτη που θα συνεδριάσει ξανά η ΕΕΑ, τότε θα υπάρξει εισήγηση στην ΕΠΟ για την επιβολή των προβλεπόμενων ποινών.

Οι ομάδες που πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Ηρακλής, ο Απόλλων Καλαμαριάς, η Επισκοπή, ο Ηρακλής Ψαχνών, ο Αιγινακός, η Καλλιθέα, ο Τύρναβος και ο Εθνικός Γαζώρου.

Προτεινόμενα Άρθρα