"Να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα"

από AllAboutARIS

Τι είπε για τα δύο φιλικά με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, την προετοιμασία της ομάδας και τους στόχους της για τη νέα χρονιά

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Κυριακού. Ο βοηθός του Αντρέι Κράβαρικ αναφέρθηκε στα δύο φιλικά του ΑΡΗ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στην προετοιμασία της ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων, επειδή είναι πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους, πρέπει να κάνουν τα αδύνατα δυνατά, για να προλάβουν να είναι έτοιμοι με την έναρξη της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για τα δύο φιλικά με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης: “Ήταν τα δύο πρώτα μας φιλικά, καθώς λόγω εξελίξεων στα διοικητικά, αργήσαμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία.

Σε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις, τα πήγαμε αρκετά καλά. Είχαμε κάποια θέματα στην υποδοχή, αλλά είναι γνωστό πως λείπουν οι δύο βασικοί μας υποδοχείς, οι Κυριακίδης και Γκαράς”.

Για την απουσία του Αντρέι Κράβαρικ, που βρίσκεται με την Εθνική Σλοβακίας: “Το καλύτερο θα ήταν να βρίσκεται από την πρώτη στιγμή εδώ. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και συνεργασία. Ξέρουμε τι θέλει ο ένας από τον άλλο. Μιλάμε κάθε μέρα και όλα είναι βάσει του δικού του προγράμματος”.

Για το τουρνουά του ερχόμενου Σαββατοκύριακο, στη Νέα Πέραμο: “Δεν μας απασχολεί προς το παρόν το θέμα νίκης ή ήττας. Θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ελπίζουμε να είμαστε και ενισχυμένοι στην υποδοχή”.

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: “Πρέπει να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη των υποχρεώσεων μας. Όλες οι ομάδες αυτή τη στιγμή είναι πιο έτοιμες από εμάς. Πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, για να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο”.

Για τη νέα τάξη πραγμάτων στα διοικητικά του ΑΡΗ, με την παρουσία των Γιώτα και Χαριτωνίδη: “Είναι γνωστά ονόματα στο χώρο του βόλεϊ. Για εμάς έπαιξε μεγάλο ρόλο ότι είμαστε με τον Αντρέα εδώ. Όλο αυτό το διάστημα που δουλεύουν. Έχουν πολλά πράγματα στο κεφάλι τους, κυρίως με την αδειοδότηση της ομάδας. Τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για το καλό της ομάδας”.

Για το φετινό πρωτάθλημα: “Σαν αγωνιστικό επίπεδο, το πρωτάθλημα δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Είναι όμως πιο ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους. Κάπως έτσι θα είναι φέτος, αν αφαιρέσουμε δύο-τρεις ομάδες, που είναι σε διαφορετικό επίπεδο”.

Προτεινόμενα Άρθρα