Γροθιές με… ποιότητα

από AllAboutARIS

Δεκαέξι αγώνες τύπου "σπάρινγκ" διοργάνωσε ο ΑΡΗΣ

Αρκετά ποιοτικοί οι 16 αγώνες πυγμαχίας τύπου σπαρινγκ που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 21/9 στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελιδης στην αίθουσα πυγμαχίας του Α.Σ ΑΡΗ, όπου συμμετείχαν 9 ομάδες με 32 αθλητές από την Β. Ελλάδα . Στους συγκεκριμένους αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές από όλες τις κατηγορίες κιλών και ηλικιών , αλλά περισσότεροι ήταν οι αθλητές της κατηγορίας παίδων αφού το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων που θα διεξαχθει τον Οκτώβριο θα είναι και το πρώτο της σεζόν .
Στους αγώνες τύπου σπαρινγκ δεν έχουμε αποτέλεσμα αγώνα και γίνονται για να αποκτήσουν οι αθλητές αγωνιστική εμπειρία χωρίς το άγχος του αποτελέσματος , επίσης οι προπονητές βλέπουν τα λάθη και τις αδυναμίες των αθλητών τους ώστε με τις κατάλληλες οδηγίες να διορθώσουν την τεχνική και τακτική των πυγμάχων εν όψη των πανελληνίων πρωταθλημάτων.
Από τον ΑΡΗ συμμετείχαν στην κατηγορία παίδων στα 66 κιλά οι Κοσμάς Παναγιώτης και Μπιτσκουλασβιλι Νίκος στα 70 κιλά ο Μιχαλιός Γιώργος στα +80 κιλά ο Αμανατιδης Κλεισθένης και ο Ασκαρελης Αλέξης , στην κατηγορία ανδρών στα 75 κιλά ο Κολασης Αντώνης και ο Πετρουδης Χρυσάφης στα 81 κιλά οΤαραρας Πέτρος και ο Ιατράκης Ευάγγελος και στην κατηγορία των γυναικών στα 69 κιλά η Κοντούλη Στέλλα και η Γιαντση Χαρά.

Προτεινόμενα Άρθρα