Δύο θέσεις παίζονται

από AllAboutARIS

Ο τραυματισμός του Παπαδόπουλου αναπροσαρμόζει τα πλάνα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Μετά την σημερινή προπόνηση ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα αποφασίσει οριστικά για τους παίκτες που θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα του ΑΡΗ την Δευτέρα. Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Αγκάνθο και πολύ πιθανή του Παπαδόπουλου, ο Σέρβος τεχνικός πονοκεφαλιάζει για δύο θέσεις.

Η μία αφορά τον τερματοφύλακα και η άλλη το ποιος θα είναι ο δεύτερος ανασταλτικός μέσος μαζί με τον Έλσνερ. Όσον αφορά τον πρώτο… πονοκέφαλο δεν μπορεί να θεωρηθεί πως έχει κάποιος από τους δύο περισσότερες πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή, ενώ όσον αφορά τον δεύτερο, ο Τριανταφυλλάκος έχει προβάδισμα έναντι των Ντανμαρλή, Οικονομόπουλου και Κοτσαρίδη που δοκιμάστηκαν και αυτοί καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδος.

Ο Τάτος θα επιστρέψει πιθανότατα στον άξονα έχοντας ελεύθερο ρόλο, ο Ίμπε θα πάρει ευκαιρία ξεκινώντας στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Σταυρόπουλος στο δεξί και ο Ουντότζι για δεύτερο παιχνίδι θα ξεκινήσει στην κορυφή.

Το πρόγραμμα  σήμερα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», ενώ αύριο υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την πόλη της Θράκης.

Προτεινόμενα Άρθρα