Φιλική ήττα από Εθνικό

από AllAboutARIS

Την ήττα από τον Εθνικό με 3-1 σετ γνώρισε ο ΑΡΗΣ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στην Αλεξανδρούπολη.

Η κούραση από το ταξίδι Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη στοίχησε στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι όσο είχαν τις δυνάμεις με το μέρος τους κατάφεραν να βγάλουν στο γήπεδο μέρος των δυνατοτήτων τους.

Ο ΑΡΗΣ πήρε το πρώτο σετ με 25-18, όμως στη συνέχεια η σαφώς πιο ξεκούραστη ομάδα του Έβρου επικράτησε με 25-16, 25-15 και 25-23. «Μάχη» έγινε και στο τέταρτο σετ όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 19-16, όμως ο Εθνικός κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι και να πάρει το σετ. Η ομάδα του Μιχάλη Κυριακού αγωνίστηκε χωρίς τους Γιάννη Κυριακίδη και Δημήτρη Γκαρά.

«Συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε από το πρώτο φιλικό, το σίγουρο όμως είναι ότι η κούραση έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Στο πρώτο και στο τέταρτο σετ η ομάδα έπαιξε καλά και εμείς είδαμε κάποια από αυτά που περιμένουμε να δούμε μέσα στο γήπεδο. Ο Εθνικός σαφώς και είναι πιο έτοιμος από εμάς σε αυτό το σημείο της προετοιμασίας», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του ΑΡΗ, Μιχάλης Κυριακού.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο στις 16.00 στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, στο οποίο το παρόν θα δώσει και ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΑΡΗΣ, Θωμάς Γιώτας.

Προτεινόμενα Άρθρα