"Να γιορταστούν όπως πρέπει"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο έμπειρος πασαδόρος για την πρωτοβουλία της ΚΜΑ, την προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ, και τη νέα χρονιά που την περιμένει

Στο AllAboutARIS μίλησε ο Γιάννης Χαριτωνίδης, κατά την παρουσία της ομάδας βόλεϊ του ΑΡΗ, στο περίπτερο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ.

Ο έμπειρος πασαδόρος και αρχηγός των “κίτρινων”, αναφέρθηκε σε αυτή τη σμαντική, όπως την χαρακτήρισε, πρωτοβουλία του Φορέα, όπως και τη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος στο τμήμα πετοσφαίρισης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το περίπτερο της ΚΜΑ:Το περίπτερο της ΚΜΑ είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για το σύλλογο, ο οποίος γιορτάζει τα 100 του χρόνια. Εύχομαι η ομάδα να τα χιλιάσει και όλα της τα χρόνια να είναι γεμάτα επιτυχίες και εποικοδομητικά.

Εύχομαι σε όλα τα τμήματα να καταφέρουν κάτι το ιδιαίτερο φέτος, ώστε να γιορταστούν με το καλύτερο τρόπο γενέθλια του συλλόγου”.

Για την φετινή προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ: “Αυτή η εποχή είναι πολύ δύσκολη για εμάς, λόγω των διπλών προπονήσεων. Ουσιαστικά τώρα γνωριζόμαστε μεταξύ μας, μια και η ομάδα φέτος είναι καινούργια. Σύντομα θα ξεκινήσουμε έναν κύκλο φιλικών αγώνων, ενώ περιμένουμε και ητν άφιξη του ξένου μας παίκτη (σ.σ. Ρόλιτς)”.

Για τους στόχους του ΑΡΗ, τη νέα χρονιά: “Ο στόχος για εμάς φέτος είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να έρθουν όλα τα παιιδιά μέσα στην ομάδα, και αγώνα με τον αγώνα, να διαπιστώνουμε, μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα