Ρονάλντο, ο νέος Μίδας

από AllAboutARIS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σήμερα το μεσημέρι (14.45) σε ειδική εκδήλωση θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ και θα γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Το ποσό των 17 εκ. ευρώ θα προσθέσει στον ήδη… γεμάτο τραπεζικό του λογαριασμό ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην επόμενη πενταετία. Αυτό το ποσό προβλέπεται να λάβει ο Πορτογάλος σταρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία ανανεώνει τη συνεργασία του για άλλα πέντε χρόνια.

Το συμβόλαιο του Ρονάλντο λήγει το καλοκαίρι του 2013 και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην επέκτασή του ως το 2018. Η ειδική εκδήλωση θα γίνει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», παρόντος φυσικά και του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Κάνοντας απλές ασκήσεις μαθηματικών, για να συνειδητοποιήσουμε και το μέγεθος του συμβολαίου, διαπιστώνουμε ότι ο Πορτογάλος θα λαμβάνει 3,4 κ. ευρώ το χρόνο ή 9.315 ευρώ τη μέρα ή 388 ευρώ την ώρα!

Στα παραπάνω προσθέστε και τα έσοδα που θα προκύψουν από διαφημίσεις, αφού ο Ρονάλντο, βάσει του συμβολαίου, διατηρεί την πλειοψηφία των δικαιωμάτων της δημόσιας εικόνας του.

Προτεινόμενα Άρθρα