LIVE:ΑΡΗΣ-Λεβαδειακός 2-2(Τελικό)

από AllAboutARIS

Την επιστροφή στις νίκες θα ψάξει η ομάδα του Νίκου Πασιαλή…

Των Γιώργου Ζάχου, Νίκου Παπαδόπουλου

Την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θα ψάξει σήμερα η Κ-20 του ΑΡΗ, η οποία αυτή την ώρα αντιμετωπίζει το Λεβαδειακό στο γήπεδο της Κρήνης.

Κόντρα στους Βοιωτούς οι κίτρινοι θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, έχοντας στη σύνθεση τρεις επαγγελματίες, τους Γιαννίτση, Λεμονή και Αντωνίαδη.

Το live του αγώνα

Τέλος του παιχνιδιού, 2-2 το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

91` Ο Μάντζαρης απέκρουσε το κοντίνο πλάσε του Πέπα. Κρίσιμη επέμβαση, η οποία μπορεί να χαρίσει το βαθμό της ισοπαλίας στον ΑΡΗ.

89΄ Ακόμα μία ωραία ενέργεια του Βόσδου από δεξιά που βρίσκει τον Κτιστόπουλο μόνο εκτός περιοχής, του σουτ του τελευταίου όμως μπλόκαρε ο Ντελέκος.

86΄ Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Σμυρναίος πέρασε στη θέση του Κάπου.

84΄ Τρίτη αλλαγή για τον ΑΡΗ. Ο Σάλτας πέρασε στη θέση του Παπακώστα.

79΄ Γκολ για το Λεβαδειακό. Ο Τόπι από αριστερά πέρασε δύο παίκτες του ΑΡΗ, σύγκλινε στον άξονα, και με δυνατό σουτ δεν έφασε περιθώρια αντίδρασης στον Μάντζαρη.

75΄ Ο Πέπας του Λεβαδειακού σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής, ο Μάντζαρης μπλόκαρε εύκολα.

72΄ Δεύτερη αλλαγή για τον ΑΡΗ. Ο Φούσκας στη θέση του Αντωνιάδη.

71΄ Γκοοοοοοοολ για τον ΑΡΗ. Ο Βόσδου από δεξιά πέρασε τέσσερις παίκτες, πάσαρε κάθετα στον Μπάλιο, ο οποίος με πολύ ωραίο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους κίτρινους.

68΄ Δοκάρι για το Λεβαδειακο, έπειτα από δυνατό σουτ του Κάπου.

66΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΡΗ. Οι κίτρινοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Κτιστόπουλος προτίμησε να σουτάρει παρότι είχε πολλές επιλογές, το σουτ του απομάκρυνε με υπερένταση ο Ντελέκος.

63΄ Γκοοοοοοολ για τον ΑΡΗ! Ο Μπάλιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού φέρει ευθύνη, καθώς δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας.

59΄ Αλλαγή για το Λεβαδειακό. Ο Καψάσκης αντί του Σπάρου.

58΄ Μεγάλη φάση για τον ΑΡΗ. Ο Μπάλιος βγήκε τετ-α-τετ με τον Ντελέκο, προσπάθησε να τον κρεμάσει, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά πιο ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι του Λεβαδειακού.

57΄ Πρώτη αλλαγή για τον ΑΡΗ. Ο Ρότα πέρασε στη θέση του Κατσαμάγκα.

56΄ Σύγχυση στα καρέ του ΑΡΗ, ο Αθανασιάδης σούταρε από τη μικρή περιοχή, οι αμυντικοί απομάκρυναν πάνω στη γραμμή.
51΄ Λάθος του Γιαννίτση, που έχασε τη μπάλα από τον Κάπο. Ο τελευταίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Μάντζαρη, ο οποίος απέκρουσε σε πρώτο και δεύτερο χρόνο τα σουτ του σκόρερ του Λεβαδειακού. Δύο καθοριστικές αποκρούσεις από τον τερματοφύλακα του ΑΡΗ, που κρατά στο παιχνίδι τους κίτρινους.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, με τον Νίκο Πασιαλή να διατηρεί την ίδια ενδεκάδα στον αγωνιστικό χώρο

Τέλος ημιχρόνου στην Κρήνη, ο ΑΡΗΣ βρίσκεται πίσω στο σκορ, αφού ο Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε τη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε.

45+2΄ Ο Μπάλιος ελίχθηκε όμορφα εκτός περιοχής, το σουτ που επιχείρησε όμως πέρασε άουτ.

41΄ Ο Μπάλιος ανατράπηκε στην περιοχή από αμυντικό του Λεβαδειακού, ωστόσο ο διαιτητής αντί να υποδείξει την εσχάτη των ποινών, του έδωσε κίτρινη κάρτα για θέατρο.

32΄ Φιλόδοξο γυριστό του Μπάλιου, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ντέλεκου

28΄ Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΡΗ. Ο Παπακώστας σέντραρε από δεξιά, ο Κτιστόπουλος μόνος του στη μικρή περιοχή έπιασε την κεφαλιά, ο Ντελέκος απέκρουσε ασθενώς με τα πόδια, η μπάλα έφτασε στον Κατσαμάγκα, ο οποίος με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακόυ πλάσαρε ψηλα άουτ.

13΄ Μέτριο παιχνίδι γίνεται μέχρι στιγμής, με τον Λεβαδειακό να προσπαθεί να βγει στην αντεπίθεση, και τον ΑΡΗ να ελέγχει το ρυθμό.

7΄ Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΑΡΗ που είχε ανεβεί πολύ ψηλά, ο Κάπος βγήκε τετ-α-τετ με τον Μάντζαρη και άνοιξε το σκορ.

ΑΡΗΣ: Μάντζαρης, Στατής, Μπιμπισίδης, Γιαννίτσης, Βόσδου, Λεμονής, Αντωνίαδης, Μπάλιος, Παπακώστας, Κτιστόπουλος, Κατσαμάγκας

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ντελέκος, Κυπραίος, Σακκάς, Αθανασιάδης, Αντωνίου, Φιοράλντο, Σπάρος, Τόπι, Βελέντζας, Πέπας, Κάπος

Προτεινόμενα Άρθρα