Αποφασισμένος για το… τρίποντο

από AllAboutARIS

Υποχρεωμένος να πάρει τη νίκη ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει σήμερα (16:00), στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Λεβαδειακό για την 4η αγωνιστική της Superleague.

Υποχρεωμένος να πάρει τη νίκη ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει σήμερα (16:00), στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Λεβαδειακό για την 4η αγωνιστική της Superleague.
Για τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα που θα δώσουν άλλη ψυχολογία και θα βοηθήσουν τον νέο προπονητή οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται τον Λεβαδειακό που βρίσκεται μία θέση πιο πάνω, με ένα βαθμό.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας και δεν θα μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Αγκάνθο που είναι τιμωρημένος από την προηγούμενη σεζόν (εκτίει την τέταρτη από τις πέντε αγωνιστικές).

Η αποστολή αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:
Έλσνερ, Ιμπέχ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Κύργιας, Μανιάς, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Στην ίδια δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Λεβαδειακός καθώς δεν έχει γευτεί ακόμη την χαρά της νίκης. Το παιχνίδι με τον ΑΡΗ έχει χαρακτηριστεί ως… τελικός και θα κρίνει πολλά για την θέση του Τάκη Λεμονή στον πάγκο. Με δύο απουσίες στο Χαριλάου και πιο συγκεκριμένα του Λαμπρόπουλου και τον Βασιλείου.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Πρζιρόβσκι, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Σανγκινέτι, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Μαχαίρας, Πετράτσι, Μανόλο, Μπούστο, Σκέμπης, Μάγκας, Κάπο, Ροζέριο, Κονέ, Μάντζιος, Ιωαννίδης, Γιάντσης, Ορτέγκα.

Προτεινόμενα Άρθρα