Ανοίγει λογαριασμό!

από AllAboutARIS

Με ανεβασμένο το ηθικό από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία οι παίκτες του ΑΡΗ είναι έτοιμοι για την πρώτη τους νίκη στο Πρωτάθλημα.

Τα πρώτα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος ανήκουν στο παρελθόν. Τα όσα έγιναν με την πρώην τεχνική ηγεσία έχουν περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Από σήμερα ξεκινάει μια νέα μέρα για τον ΑΡΗ. Υποδέχεται στις 16.00 τον Λεβαδειακό και με… φρέσκο αέρα μετά την έλευση του Ζόραν Μιλίνκοβιτς στον πάγκο του, ευελπιστεί να κάνει σεφτέ στις νίκες.

Το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι αλλά το αποτέλεσμα της αναμέτρησης εξαρτάται αποκλειστικά από αυτόν. Αν οι παίκτες της ομάδας μπουν από την αρχή δυνατά και αποφασίστηκα ο αντίπαλος δεν θα έχει τύχη. Οι αθλητές έχουν σηκώσει το… κεφάλι τους μετά και από τις συνεχείς παροτρύνσεις του νέου προπονητή τους και είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή τους θα προσπαθήσουν να κάμψουν την αντίσταση του Λεβαδειακού και να κάνουν μια νέα αρχή. Ο κόσμος θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει την κατάσταση και σε καμία περίπτωση δεν θα φορτώσει με περαιτέρω άγχος τους πρωταγωνιστές.

Το απόγευμα αυτό ανήκει στον ΑΡΗ και κανείς δεν πρόκειται να σταθεί… εμπόδιο.

Προτεινόμενα Άρθρα