Ξύλο σώμα με σώμα στη Νεάπολη (vids+pics)

από AllAboutARIS

Σοβαρά επεισόδια λαμβάνουν χώρα στο γήπεδο της Νεάπολης κι έξω απ` αυτό ανάμεσα σε οπαδούς του Ιωνικού και της ΑΕΚ, αλλά και των δεύτερων με τα ΜΑΤ!

Ολα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 18:00, όταν ξεκίνησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ για τη Νίκαια. Οταν έφτασαν εκεί ξεκίνησαν επεισόδια με τα ΜΑΤ, με τους οπαδούς να ρίχνουν καπνογόνα, φωτοβολίδες και διάφορα άλλα αντικείμενα και την αστυνομία να απαντά με χρήση δακρυγόνων και κροτίδων κρότου-λάμψης.

Αφού λοιπόν η αστυνομία κατάφερε να επιβάλει την τάξη, οι περίπου 1500 οπαδοί της Ενωσης πήραν θέση στο ένα πέταλο, ενώ από την άλλη υπήρχαν περίπου 1000 οπαδοί του Ιωνικού. Δέκα λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη του φιλικού, έγινε το… έλα να δεις!

Οπαδοί των δυο ομάδων, πήδηξαν από τις εξέδρες και μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος μετατράπηκε σε ρωμαϊκή αρένα! Περίπου 50 οπαδοί από κάθε πλευρά έδωσαν μάχη σώμα με σώμα, με καρέκλες, ζώνες, καθίσματα, φωτοβολίδες κι ό,τι άλλο μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όπλο!

Στο γήπεδο μπήκε επί τόπου μια διμοιρία και κατάφεραν να χωρίσουν τις δυο πλευρές, αλλά για λίγο, καθώς στην άλλη άκρη του γηπέδου έγινε άλλο ντου από τους οπαδούς! Κι εκεί επενέβη μια άλλη διμοιρία που κατάφερε τελικά να απομακρύνει τους οπαδούς.

Την ίδια ώρα υπήρχαν διαβουλεύσεις στα αποδυτήρια για το αν θα ξεκινήσει ή όχι το φιλικό, ενώ ο αγωνιστικός χώρος είχε γεμίσει με άπειρα αντικείμενα, τα οποία έπρεπε να απομακρυνθούν για να ξεκινήσει ο αγώνας…
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν ενστάσεις για το αν θα έπρεπε να επιτραπεί η μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ, καθώς στον Πειραιά μιάμιση ώρα αργότερα παίζει ο Ολυμπιακός με την Ξάνθη και υπήρχε φόβος για
εκτεταμένα επεισόδια…

Οι κάφροι που δεδομένα δεν πήγαν γήπεδο ούτε οι μεν, ούτε και οι δε για να δουν ποδόσφαιρο συνέχισαν να παίζουν ξύλο, ξανά εντός αγωνιστικού χώρου με τα ΜΑΤ να μην μπορούν να επιβάλουν την τάξη..

πηγή: www.sentragoal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα