Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο Παναγόπουλος

από AllAboutARIS

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το κείμενο του Περικλή Στέλλα στο sentragoal.gr και την… τούμπα του Παναγόπουλου που για μία ακόμα φορά εκτέθηκε ανεπανόρθωτα σε υπόθεση του ΑΡΗ. όταν το αντιληφθούν Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός ίσως πάρουν και τα χρήματά τους από τον ΑΡΗ.

Στη ραδιοφωνική συζήτηση που κάναμε χθες το μεσημέρι με θέματα επικαιρότητας στον Sentra 103,3 μαζί με τον Βαγγέλη Μίχο και τον Αλέξανδρο Λοθάνο συμμετείχε κάποια στιγμή και ο νομικός Γ. Παναγόπουλος.

Αποκάλυψε ότι ξένος παίκτης και πρώην του ΑΡΗ, που εξακολουθεί να αγωνίζεται στην Ελλάδα, προσέφυγε σε ειδική επιτροπή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και εξέφρασε την εκτίμηση πως ο ΑΡΗΣ θα έχει τεράστιο πρόβλημα και πως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα πλέον για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πως θα έχει πρόβλημα με την υπαγωγή του στο άρθρο 99 και έβαλε κατά της ΕΠΟ αναφέροντας συγκεκριμένα γεγονότα.

Οπως ήταν φυσικό η αποκάλυψή του έγινε αμέσως γνωστή στη Θεσσαλονίκη και προκάλεσε αναστάτωση στην οικογένεια του ΑΡΗ, που εκείνη την ώρα η διοίκησή του παρουσίαζε σε συνέντευξη Τύπου τον νέο προπονητή Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Και ήταν απόλυτα λογικό οι ρεπόρτερ του ΑΡΗ να αρχίσουν αμέσως την έρευνα. Η συνέχεια ήταν θλιβερή και απογοητευτική.

Και αυτό διότι στους συναδέλφους που επικοινώνησαν με τον Γιώργο Παναγόπουλο τους έλεγε το εξής εκπληκτικό: «Κάπου το άκουσα, αλλά δεν ξέρω εάν είναι σίγουρο και δεν ξέρω ποιος παίκτης είναι αυτός… Το θεωρώ και λίγο απίθανο να είναι αλήθεια κάτι τέτοιο, αλλά πιθανόν και να είναι αλήθεια».

Μα είναι δυνατόν; Βγαίνετε στο ραδιόφωνο και λέτε δημόσια πως ένας αθλητής προσέφυγε εναντίον του ΑΡΗ σε ειδική επιτροπή του ΔΝΤ και λίγα λεπτά μετά στους δημοσιογράφους που σας τηλεφωνούν λέτε ότι κάπου το ακούσατε και θεωρείτε ότι είναι απίθανο κάτι τέτοιο; Ισως ο εν λόγω νομικός θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Οχι μόνο διότι η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν άνευ προηγουμένου, αλλά διότι το θέμα «καίει» όχι μόνο για τον ΑΡΗ αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για λόγους τους οποίους πολύ σωστά ανέλυσε στη συνέχεια και στην ίδια εκπομπή ο Γιώργος Παναγόπουλος. Με τα μνημόνια δηλαδή και τις διάφορες επιτροπές.
www.sentragoal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα